![]() |
18 sn dayanana helal olsunnnn ! http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html rekorum 17 :D sizde 18 yapın helal diim :d gulensmiley |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! ne yapilmasi gerekki canim cankim ben anlamadim???? |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! cantanem bak sımdı ortadaki kırmızı kareye basılı tut yanlardaki 4 kutu sana doru gelmeye baslıyor sen o kırmızı kareyi mavi karelerden kacırcaksın hemde cercevenin dısına cıkmayacaksın :d eger carparsan bi yere orda kac sn dayandıgın yazıyo :D tekrar tıkla kareye ortaya getir oyun yeniden baslıyo |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! yapimda canim cankimm bende böyle ince islere fazla sabir yokki khkh56 deneyelim bakim ama söylimm rekorumu yazmam khkh56 khkh56 |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! Ely'den iyilikler, 20.900 yaptım art56art56 bir helali hak ettim (kareler her defasında aynı yönde hareket ediyorlar thumbsanim) Selam ve ışık ile... |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! :D acıkcası ugrasmadım ben basımı arıttı 17 ye kadar geldim helalll dyorum bravo :d bir az daha oynasam belki tam rekoru yapardım ama genede guzell :D |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! üçüncü denememde sölemesi ayıp y789 y789 helal di miii 98569 26 sn |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! kucagımda cocukla oyndım demekki basit bi oyunmus bana zor geliyomus kucagımdan ındırıyımde sunu bıde oynaoyayım |
Ynt: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! mouse siz olmuyo ya touc ped len anca 15 |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! bu konu baska adda da var..hangısı once acıldı bılmıyorum ama,hatta azonce o konudaydım :D =) |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! 22,688 süperr:))) |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! yaptıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm:D:D:D |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! çok korkunç. yapamıyorum |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! 22 saniye.. |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! Alıntı:
|
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! dusun2eşim 21.6 bense 14.bişey |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! 20.486 çıktı.İkinci denememde 31.519 |
|
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_956629114.jpg http://www.resimupload.com/ds956629114_Adsız.html oynayarak yapmadım ama kim ne kadar istiyosa yapabilirim... |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! nasıl ama 40.24 biz laboratuvarda en az sürede yenilme oynuyoduk :)) daha fazla yapan varsa yazsın lütfennn. paintde yapmadım... ama normal oynayarak da değiilll... |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! 18.86 ve 18,834 ve 18.874 rekorum :)))))) |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! slm ben 18.865 yaptım. rekor benim. hadi bakalım bana helal olsunde :))) |
|
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! 29 sn oldu nie sınır 18 |
Cevap: 18 sn dayanana helal olsunnnn ! vuuuw süpermiş :) her ne kadar yüksek bir süre dayanamasam da denemek keyifliydi.956k 18 sn yi geçtim amablissy |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |