![]() |
Başlık açarken küçük harf kullanımı Benim site cat56 si olarak tüm üyelerimizden bir rcam olacak . arkadaşlar lütfen başlık açarken yada başlıklara yorumlarınızı eklerken küçük harf kullanınız . sevgi saygı ve tırmıklarımla Site cat56 si blook |
Ynt: Başlık açarken küçük harf kullanımı çok uzgunum simdi yeni baslik açtim dikkat çekmek için ama boyle bir ricaniz oldugunu az once okudum, bir daha ki sefere dikkatli davranirim. sad456 bye |
Ynt: Başlık açarken küçük harf kullanımı bende yeni gördüm afedersiniz dikkat ederim bir daha ki sefere:) |
Ynt: Başlık açarken küçük harf kullanımı Alıntı:
Alıntı:
zamanında bende yapmıştım büyük harf ile başlık açmış yazılarımı büyük yazmıştım hepimizin başına geliyor yani anlayacağınız . tekrar teşekkürler site cat56 si sevgi ve saygılarımla |
Ynt: Başlık açarken küçük harf kullanımı kiss3 |
Ynt: Başlık açarken küçük harf kullanımı s45apk sung66 cat56 sapkal89 |
Ynt: Başlık açarken küçük harf kullanımı ben de yanlışlıkla büyük harfle açmışım çok özür dilerim.. açtığımız başlığı silmemiz mümkünmü ? ben silmek istiyorum sadanim |
Cevap: Başlık açarken küçük harf kullanımı ben açtığım konuları veya yazıları küçük harfle yazıyorum,fakat neden küçük harle yazılması isteniyor anlamadım,çok önemli değil ama merak ettim yinedes45apk |
Cevap: Başlık açarken küçük harf kullanımı BÜYÜK HARFLE YAZILAN YAZILAR HEM BAĞIRIR GİBİ OLUYOR HEM DE OKURKEN YORUCU OLUYOR.. Tümce kuralları gözetilerek yazılan yazılar ise tam aksine yorucu olmaz ve görsel açıdan da okunması daha kolaydır. Arada ki fark bu sevgili 7tepe http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...a5m8rb3ah6.gif Not:Yukarıda ki büyük harfler herhangi bir yanlışlık sonucu değil, aradaki farkı daha rahat görebilmek amaçlı kullanılmıştır. |
Cevap: Başlık açarken küçük harf kullanımı Teşekkür ederim,çok naziksiniz...smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM. |