![]() |
Ynt: "Karma" vermek ne demek? Alıntı:
|
Ynt: karma nedir nasıl verilir.. Herseyi çok güzel açıklamışsın Shamanic çok teşekkürler. ttli3 Peki ismimizin altındaki yıldızlar nasıl artıyor? yani yeni üyeyken, üye oldum bunlar neye göre yükseliyor? |
Ynt: karma nedir nasıl verilir.. merhabalar henna actionsmile .. yıldızlar ve onun altında yazan kıdemin birbirleriyle orantılı olarak yazdığın mesaj sayına göre artmaktalar... örneğin; foruma yeni kaydolmuş bir arkadaşımız ilk 10 mesaja kadar 1 yıldıza sahip olur ve üye adayı olarak gözükür iki yıldıza çıktığında üye olarak gözükür bu arada forum içindeki mesajları 10'un üzerine çımıştır.. deneyimli üye.. kıdemli üye diye yıldızları da yanına alarak devam ederiz .. forumdaki mesajlarımız arttıkça bu özelliklerimizde yükselmeye devam ediyor.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: karma nedir nasıl verilir.. Hımm Anladım shamanic çok teşekkür ederim. ttli3 Sevgiler .. hismiley |
Ynt: karma nedir nasıl verilir.. canım sağol tesadüfende olsa karmanın nasıl verildiğini öğrenmiş oldum bende sadece adminler veriyor sanıyordum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM. |