![]() |
Arama yapmak Arkadaşlar , Bizim forumda bir konunun olup olmadığını bulmak için arama yapıypruz ya,ben forum anasayfasından yukarıdaki arama kısmına giriyorum ,oraya kelimeyi yazıyorum ,örnek "reenkarnasyon" sonra her iki türlü de arama yapıyorum (konu gösterimi-mesaj gösterimi) ama her defasında hiçbir kelime bulunamadı diye geri dönüyor ,galibaben arama yapmayı bilmiyorum ona karar verdim :((( Sonra tek tek her başlığa girip bakıyorum bulmaya çalışıyorum kelime veya o konu açılmışmı ama çok yorucu oluyor :( |
Cevap: Arama yapmak Sanırım bu konuda bilgi paylaşılmamış, ilginç. Ben de şimdi reenkarnasyon yazdım ve sadece bu konu çıktı. Arama yaparken birden çok kelime aramanız gerekiyorsa her kelimenin başına * işareti koyun. *ilk kelime *ikinci kelime. Bir de bazen yazım hataları olabiliyor, reankarne, reankarnasyon gibi de (ya da ne aratacaksanız) türeterek de arayabilirsin. Gerçi onlar da yok. |
Cevap: Arama yapmak Arkadaşlar,arama yapmak istediğimiz kelime hakkında son 7 gün içinde birşey yazılmamışsa görüntülemeyebiliyor..O yüzden "başlangıçtan beri" yazan yere tıklamak gerekli..Ben de bunu farketmiştim.. |
Cevap: Arama yapmak Belgin haklısın,reenkarnasyon hakkında galiba gerçekten hiç konu açılmamış ondan çıkmıyor sanırım, gecen gun ho'oponopono yu girmiştim çok güzel bir makale okumuştum daha once onu tekrar bulmak istedim , bulmayı başaramadım sonra bugun de bunu girince ayy yok artık dedim reenkarnasyon da açılmamış mı yani :))) ben yanlış bişey yapıyorum heralde dedim, şimdi kuantum kelimesini aradım ,baya şey çıktı :))) bilmiyorum bazen ama arama kısmının bana gıcıklık yaptıgını düşünüyorum yine de:)))) iyi geceler ,teşekkürler actionsmile |
Cevap: Arama yapmak Alıntı:
çok teşekkürler canım bak bunu da dikkate almam lazım çokiyi oldu söylediğin ;) |
Cevap: Arama yapmak http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/371984-hooponopono.html aradığın konu bu olabilir mi? |
Cevap: Arama yapmak Belgin saol buna bakmıştım ,şuymuş aradığım çok güzel bir makale ve çok açıklayıcı :))) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ir-makale.html gulensmiley |
Cevap: Arama yapmak Arkadaşlar,forumumuz taşınmadan önce paylaşılan konular vBulletin de gösterilmiyor sanırım.. Forum, taşındıktan sonra eklenen konular arasında sadece arama yapıyor.. Sabah bir konuyu aradım.Konu isminden de, paylaşan kişiden de çok eminim..Ama görüntülemiyor..dusun2Bu konuya kendi yorumum olduğu için,mesajlarımı görüntüleyerek ulaştım.. Mesela reenkarnasyon ile ilgili ECEM18 in paylaşımları vardı,fakat "yeniden doğuş" ismiyle eklenmişti..İçinde bu kelime de geçiyordu.. Doğru mu tespit ediyorum?... |
Cevap: Arama yapmak sanırım senin düşündüğün gibi yeni bir hayatcım....dusun2 bende eklemek istediğim bir konu üzerine arama yaptığımda olduğunu tahmin ettiğim konular çıkmıyor....yada arkadaşlarımızın eklediği konular üzerine arama yaptığımda çıkmıyor...bir kaç kere bölümünü tahmin ettiğim forumlar içerisinde tek tek inceleyerek buldum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 PM. |