![]() |
sevimli ağla ikonumuz çalışmıyor !! Hani şu elinde pembe bi mendil ağlayıp duran duygusal bi smiley'miz var ya?? Onu bikaç gündür kullanamıyorum ben.. Pek de bi tatlıydı o niye çalışmıyor o acaba?? 4897 |
Ynt: sevimli ağla ikonumuz çalışmıyor !! Demek ki ağlamamızı istemiyor awayy,sen de gülen smileyi kullan... smiliyface Böylece seni güldüren paylaşımlarda bulunmuş olursun... Bol gülücüklü günler... kiss3 |
Ynt: sevimli ağla ikonumuz çalışmıyor !! ağla deneme bir ki.. |
Ynt: sevimli ağla ikonumuz çalışmıyor !! Alıntı:
|
Ynt: sevimli ağla ikonumuz çalışmıyor !! Hmmm.. Sizde çalışması çok ilginç.. O ikondan başka her ikon çalışıyor bende anlamadım dusun Hay Allah çok sempatik buluyordum ben onu.. Kullana kullana bozdum mu ne?? rt67 Yeni bir hayatın dediği gibi onu kullanmamı bilgisayar bile istemiyor demek ki. Peki öyle olsun ttli3 |
sizde sadece o ikon öyle ama bende yazı panelinde hiç bir ikon yok? ayrıca yazı stili ,boyutu gibi ayarlamalarda yok...bana da yardımcı olurmusunuz acaba?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...do=editoptions bu linkte gelişmiş ayarlardan editor seçimi yapabilirsiniz. Ağla ikonu kaldırıldı çünkü tüm içinde ağla geçen kelimlerde bu ikon çıkmaktaydı.... |
evet teşekkürler...956k ikonlarıma kavuştumsuper |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM. |