Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Filmlerin Konuları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/filmlerin-konulari/)
-   -   Fare Şehri Filminin Konusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/filmlerin-konulari/472761-fare-sehri-filminin-konusu.html)

Bluesky24 07-04-2010 12:42 PM

Fare Şehri Filminin Konusu
 
* Fare Şehri Filminin Konusu



Roddy St. James adlı şımarık sosyete faresi, kensington semtindeki lüks apartman dairesinde refah içinde ir hayat yaşamaktadır. Ancak mutfak evyesinden "düşük hayatı" temsil eden Sid adlı lağım faresinin çıkagelmesiyle düzeni altüst olur. Üstelik u lağım faresi, lüks yaşamın keyfini sürme sırasının kendisinde olduğuna karar vermiştir.







Roddy u lağım faresinden yakasını kurtarmak için kendince ir plan oluşturur. Sidin aklını çelerek girdaa dalış yapmaya ikna etmeye çalışır. öylece davetsiz misafirini yeniden lağımların arasına yollamayı planlamaktadır. Ancak Sid cahildir ama hiç de göründüğü kadar aptal değildir. Planı ters tepince girdaa kapılan Roddy olur ve kanalizasyon orularından sürüklenerek hiç eklemediği ir anda kendisini yeraltındaki fareler şehrinde ulur.







Yeraltına inen Roddy orada çok üyük metropolle karşılaşır. Oradaki yeni yaşamında girişimçi ve ağımsız ruhlu cesur dişi fare Rita ile tanışır. Tekrar geri döneilmesi uzun ve tehlikeli ir macerayı göze almasına ağlıdır. Rita u konuda her türlü yardıma hazırdır.







Ancak unu aşarailmek için Rita ile Roddynin öncelikle kötü ruhlu Toadın pençesinden kurtulması gerekmektedir. ir zamanlar Prens Charlesın faresi olduğu halde sonradan lağımlara düşen, yeraltındaki tüm farelerden nefret eden Toad, onların peşine iki adamı Spike ile Whiteyi takmıştır. Onların aşarısız kalması üzerine Fransadaki gaddar kuzeni Le Frogu devreye sokar. Tek isteği Roddy ile Ritayı dondurarak yok etmektir.



Yönetmen :

David owers, Sam Fell





Senaryo :

Sam Fell, Ian La Frenais





Oyuncular :

Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen, Jean Reno, ill NighyFilmin Türü :



Animasyon, Komedi





Orijinal Adı :

Flushed Away





Yapımcı Firma :

DreamWorks Animation, Aardman Features





Yapım Yılı :

2006





Yapım Ülkesi :

İngiltere, AD





Orijinal Dili :

İngilizce





Filmin Süresi :

90 dakika





Resmi Sitesi :





http:www.image.netDağıtıcı Firma :

0



Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.