Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Filmlerin Konuları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/filmlerin-konulari/)
-   -   Yaşlı doğup gençleşen adamın hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/filmlerin-konulari/470902-yasli-dogup-genclesen-adamin-hikayesi.html)

Bluesky24 06-04-2010 02:05 PM

Yaşlı doğup gençleşen adamın hikayesi
 
*



Merak uyandıran fragmanından sonra yılın en fazla beklenen filmlerinden biri haline gelen ‘The Curious Case Of Benjamin Button yaşlı bir adam olarak doğup hayatının sonuna doğru bebek haline gelen bir adamın hikayesini anlatıyor.



Son yirmi yılın en önemli yönetmenlerinden David Fincherın son filmi ‘The Curious Case of Benjamin Button sıradışı hikayesiyle olduğu kadar Fincherın ‘Yedi ve ‘Dövüş Kulübünde de beraber çalıştığı Brad Pitt başta olmak üzere Cate Blanchett, Tilda Swinton, Elias Koteas ve Julia Ormond gibi oyuncularıyla da dikkat çekiyor.



Francis S. K. Fitzgeraldın hikayesinden Eric Roth tarafından senaryolaştırılan film yaşlı bir adam olarak doğan ve hayatının sonuna doğru bir bebek haline gelen Benjamin Buttonun ‘fantastik hayatını anlatıyor.



Zaman, ölüm ve aşk üzerine olan filmde Benjamin Buttonu canlandıran Pittin performansı merakla bekleniyor. Fragmandan da anlaşılacağı gibi Pitt bu tersten hikayede Benjamin Buttonun yaşlılığından gençliğine olan sürecini büyük değişimlerle canlandırıyor. Benjamin Button gençleşirken, yaşlanan sevgilisi Daisyi ise Cate Blanchett oynuyor.



Fragmanın sonunda yer alan yaşlanmış Daisyle bebekleşmiş Buttonun el ele tutuştuğu sahnenin ise filmin en önemli ve en etkileyici sahnesi olacağı öngörülüyor.





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.