Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Filmlerin Konuları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/filmlerin-konulari/)
-   -   Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası Filminin Konusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/filmlerin-konulari/470892-cilgin-cocuklar-2-kayip-dusler-adasi-filminin-konusu.html)

Bluesky24 06-04-2010 02:04 PM

Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası Filminin Konusu
 
* Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası Filminin Konusu



Son görevlerinde Carmen ve Juli anne aasının aşını üyük ir dertten kurtarmıştı. Müthiş casus genlerine sahiptiler. Ama daha vahşi uluşlar,ayrıca insanın kanını donduran aygıtlar ve daha fazla sorumluluk içeren hayatlarının en muazzam macerasına acaa hazırlar mı? Dünyanın kaderi yine, geçen yıla göre iraz daha geniş olan onların omuzlarındadır.







Üstelik u kez görev ailedeki her ir ajanı deneyecektir.







Casus ailenin macerası ÇILGIN ÇOCUKLAR 2 ile geri dönüyor.







Ajan Cortez ailesinin macera dolu yaşamlarına dair yepyeni ir ölüm.







Küçük Cortezleri son gördüğümüzde, kaçırılan aile üyüklerini kurtarmak üzere tesadüfen ajan oldukları ir " aile işi üstlenmişlerdi. Ajanlara özgü aygıtları, insanı hayrete düşüren ir zekayla kullanarak, u aletler ve parlak zekalarının da sayesinde ailelerini ve dünyayı kurtarmışlar ve çocukların da kahraman olaileceklerini ispatlamışlardı. u aşarıdan sonra 2. Derece OSS ajanı olarak terfi eden Carmen ve Juni kendilerine verileceğinden emin







oldukları ya da öyle olduğunu düşündükleri görevi gerçekleştirmek için kolları sıvar. Dünyayı, ir ilim adamını yarattığı garip yaratıkların yaşadığı gizemli ir volkanik adadan koruyacaklar ve unun için tüm aile ireyleri üyükanne ve üyükaa Cortez de dahil olmak üzere, işin içinde olacaklardı. u ada haritalarda yer almamakta ve ermuda Şeytan Üçgeni gii adanın civarına yaklaşan tüm gemi ve uçaklar radarlardan kayolmakta ve onlardan ir daha haer alınamamaktadır. Hiçir radar ve elektronik aygıtın çalışmadığı u adaya giden iki kardeşin u zorlu görevi aşarmak için kıvrak zekaları ve kurnazlıklarından aşka güveneilecekleri hiçir şey yoktur... ve ir kez daha dünyanın kaderi u muhteşem ikilinin ellerindedir.



Yönetmen :

Roert Rodriguez





Senaryo :

Roert Rodriguez





Oyuncular :

Antonio anderas, Carla Gugino, Alexa Vega, Daryl Saara, Steve uscemiFilmin Türü :



Aksiyon, Komedi





Orijinal Adı :

Spy Kids 2: Island of Lost Dreams





Yapımcı Firma :

Dimension Films





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.