![]() |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Bu hikayeyi daha önce de okumuştum ve aynı etkiyi sağlamıştı üzerimde...ve yine ayısı oldu.. farkındalık.. ben yeni evliyim bir yıl oluyor,aynı hikayedeki gibi sakin eşim ve onun omuzunda uyumak beni mutlu eden huzur veren şeylerden birisi.. ama bazen bende bu sakinlikten yoruluyorum,hatta dün gece bile konuşamamaktan dolayı neden diye sorduk birbirimize... ama bu hikayeyi okuyunca yine fazla duygusallaşmışım dedim.. çünkü onsuz bir hayat düşünemiyorum,onun sakinliği,varlığı, benim için ,ilişkimiz için çabalaması beni yeterince mutlu ediyor.. bazen abartıp ondan ve kendimden çok şey beklediğimin farkındayım... amannnn bırak dağınık kalsın demeli arada insan.. o benim meleğim ve huzur kaynağım. ne olursa olsun eve adımımı attığı gibi tüm fırtınalar evimin huzurunda ve sevgilimin gözlerinde son buluyor.. çok şükür ki sağlıklıyız birlikteyiz ve sevgilimleyim... çok şükür ki eşruhum hayatımda.... yrl78O0O0O0alk78 |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Alıntı:
Gerçekten çok şanslısın Elccy, Ruh eşinle bir yastıkta yaşayın, bir değil, bin ömür yaşayın inşallah. Sağlık, huzur, bolluk, aşk hep sizinle olsun. cat56 Sevgiler |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Alıntı:
|
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Çok haklısın canım, çoook haklısın. Ne evlilik "evet" demenin heyecanından ibaret, ne de bitirmek "bıçakla kesilecek" kadar kolay. Dolayısıyla başını yastığa koyduğunda eminliğin sorgulanması, vicdanın kontrol edilmesi şart, diye düşünüyorum. |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Evlilik, adi bile aslinda yanlis konulmus bir birliktelik olabilirmi? Evlilik toplum ve toplumlar tarafindan kati bir sekilde takip edilen, kuralci, bireyesel olarak farkinda olamdan yada olarak egemen olmaya calisan, sosyal, kültürel, ideolojik üstünlük ve buna benzer karsilikli bir baskı aracina dönüsebilirmi? Evlilik bütünsel olarak karasteristik, Inancsal ( Dinsel ), kültürel, Irksal bir kurum olabilirmi? Yada tam tersi? Evlilik gercekte pembe rüyalardaki gibi anlatildigi, yada cilekes kadin yada adam`midir? |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... bayıldım resmen... çok güzelmiş.. Allah bizide böyle seven birisiyle karşılaşmayı nasip etsin.. (:blissyalk78 |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Bu hikayeyi okurken duygulanmamak elde değil. Okurken ağla herkese böyle bir aşk nasip eder inşallah... |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Başlığı ilk okuduğumda içeride tencere tava seti dağıtıldığı kanısına kapıldım, meğer beşi biryerde dağıtılıyormuş... Bu arada adamın dönüşü muhteşem olmuş, susamlı ekmek ve taze süt demek , peki güzeldi teşekkürler. |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... eşimi sevemiyorum ama bunun tek başına boşanma nedeni olup olmadığını kestiremiyorum onun için bişey yapmak içimden gelmiyor artık ama hikaye umut vericiydi |
Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara... Böyle ince düşünenler umarım hala vardır.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM. |