![]() |
Anlam Ayrılığın ardından aylar geçmişse ama aynı ortamda bulunuyorsanız bir insanın hala sizi sevip sevmediğini nasıl anlarsınız |
Cevap: Anlam Beni gözleriyle takip edip etmediğinden.Ya da bir arkadaş aracılığıyla ağzını arattırırım. |
Cevap: Anlam yanında fazla durmaması anlamlı mı |
Cevap: Anlam varken de derslerle ilgili ya da meslekle ilgili soru sorup ezmeye çalışması... |
Cevap: Anlam aynı ortamda sana ulaşması çok kolay iken aylar geçmiş ve dönmemişse sevip sevmediğini sorgulama derim.Ama bir ışık arıyorum diyorsan etrafında olup olmadığına bak,karşılaştığınızda gözlerine dikkat et senden kaçırıyormu gözlerini ,birde seni hala seviyosa kasıntı yapar yani seninle aynı ortamda rahatız olur normal davranamaz |
Cevap: Anlam eli ayağı durmuyo benim yanımda bi de yanımda fazla duramıyo |
Cevap: Anlam Bence cinsiyetine göre de değişir |
Cevap: Anlam ee nasıl |
Cevap: Anlam Alıntı:
|
Cevap: Anlam yok sakarlık değil de. geçen oturuyorduk yanıma oturmadı ben bankta oturuyordum o da kalorifere oturdu ayağıyla bankı sallıyordu . . .Bi de benim olduğum ortamda çok fazla duramıyo geliyo hemen gidiyo ... |
Cevap: Anlam Alıntı:
|
Cevap: Anlam saolun yardım etme inceliğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim... |
Cevap: Anlam Bence de seviyor. Gözlerinin içine bak salt sevgiyle. Ona sevgini gönder. Sonra o da sana geri dönsün heheyyy |
Cevap: Anlam konuşmak doğru mu değerin azalmaz mı |
Cevap: Anlam Burada çocuğun senden hoşlandığı ama söyleyemediği düşünülmüş, öyle bir durumda sen konuş ki onu rahatlat derdim vitaminim ama biliyorsun ki aranızda bir şeyler geçmiş ve bitmişse bu konuda tekrar konuşman veya konuşmaman gerektiğini yalnız sen bilebilirsin. |
Cevap: Anlam evet bitanem konu yanlış anlaşıldı galiba |
Cevap: Anlam yanında olmak istememsi ayrıcaaa snedne ayrılıp bırleşmek ıstemedığını de gosterebılır.ıcındekı duygulara kapılıp sakın yanlış anlama.belkı d eıcınd ebı şeylerı bıtırmış ve bır daha başlamak ıstemıo..benım başımdan gecti cok ii bılıorum......... |
Cevap: Anlam nasıl anlıcaz peki bunu |
Cevap: Anlam ya şoyleki sne hoşlanıosun bndan. ama o bıtırdı içinde...ama bışıler yaşamış oldugundna dıolayıs ana ne eskısı gıbı sıfrkı halı gıbı davranamaz ama hıcde dırek gecemez sneı gormezlıkten gelemez cunku bışıler yaşamış senınle..yanı herşeyı ıstedıgımız gıbı gormememız gerekıo...bı kere bı ınsan bırısını kaybetmek ıstemesse elıdnne gelenı yapar en başınd ayarılmaz ondan ayrılıncada zaten iş işten gecmıştır.. |
Cevap: Anlam ayrılma sebebimiz benim onu sevdiğimme emin olamamamdı...elinden geleni de yaptı ama çok üzüldüğü için bir karar vermek zorunda kaldı... |
Cevap: Anlam Bu çok garip bir mesele vitamincim. Bana göre senin yapman gereken -onunla konuşmadan ya da onunla herhangi bir şekilde iletişime girmeden önce - kendi gücünü ve enerjini ortaya çıkarman. Kendi değerini anlamadan ona değer verip onu gözünde büyütürsen Allah korusun sen küçük duruma düşebilirsin. the_desertın da dediği gibi emin olmak lazım önce. O değil aslında önemli olan sensin. Önce kendi önemini gör. Kendi güzelliğinin, özelliğinin, değerinin farkına var , önce bunların tadına var. Ondan sonra başkasına ver o değeri, sevgiyi, şefkati vs. Çünkü zaten kendi değerini bilmeden başkasına değer vermeye başladığında mutlaka bir yerlerden kopuk veriyor, kısa devre yapıyor. |
Cevap: Anlam kesinlikle katılıorum......yanı duyusallığındna onc emantığını kullan......--diyene de bak sen:)------- |
Cevap: Anlam :D ben hep mantığımı kullandım zaten aşık değildim seviyordum ama ayrı kalınca çok ağladım zayıfladım ... |
Cevap: Anlam olabılır....kendın soyluosun aşık deıldım die..yahu sne tam benımseseydın zaten yanınd aolurdun şimdi.benc eboşluktısn ondna duşunuosun başka bışeye ver kendını. |
Cevap: Anlam Gerçekten seviyorsan ve istiyorsan onun bakışları özellikle gözleri sana her şeyi anlatır. Anlamakta zorlanıyorsan, gerçekten onu seviyor ve istiyorsan sen ona onu sevdiğini anlatan şekilde bak ve tepkisini değerlendir. Duruma göre hareket edersin. Bu konuda en güzel kararı sen verirsin. Senin için Allah'tan en iyisini diliyorum. |
Cevap: Anlam bitmiş aşkın ardından bakma, aşkta bile mantığına küsme gerçek yüreğinde saklı . |
Cevap: Anlam kendisiyle konuştum bana değer vermiyormusun diye tabi ki veriyorum dedi mesajla bi şeyler sordum cevap veremedi hala vermedi kendine eziyet ediyo sadece yaptığı başka bi şey değil akışına bırakcam artık... |
Cevap: Anlam offffffffff yahu sen ayrılıosan nıye gerı donup ole mı bolemı dıe soruosun ki?anlamaıorum...boşverrr bırak..akışına bıle bırkma..gercekten aşk varsa bıtmez....sen mucadele edersın o eder bıtmez....bence sneın anlatıklarına gore boş bunlar..gercek aşkı bekle...varsa gelır...yalancılarla kendını boşa zaman harcamaktan ıyıdır bence... |
Cevap: Anlam sevgili vitamin..biz kadınların nedense olayların üzerine fazla gitme özelliğimiz var.aslında beklemeyi bilsek..bir sabredebilsek.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 PM. |