Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/)
-   -   seni seviyorum diyememek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/613384-seni-seviyorum-diyememek.html)

gnr 23-06-2010 07:00 PM

Cevap: seni seviyorum diyememek

Site kedisi yazını çok beğendim..eline yüreğine sağlık...
Pisimbat köşesi açalım çok tutar..:)

Seviyorum demek yetmiyor galiba zamanında söylemek gerek. sırf bu yüzden kaybettiğim oldu..Zamanında söleseydim kaybetmezdim...bunuda çok iyi biilyorum

suzzy 23-06-2010 08:48 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753843)
sevgili suzzyyyyysevincliteşekkür ediyorum kardeşim eh bilirsin beni estimi döktürüyorum yahu msn de konuşalım 12389

canıııım...seni,özlemi,belgini kısacası hepinizi çok özlüyorum...ara sıra msn'ni açıyon bak rahat vermem söyliim haa :))y789

pisimbat 23-06-2010 10:17 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753847)

Seviyorum demek yetmiyor galiba zamanında söylemek gerek. sırf bu yüzden kaybettiğim oldu..Zamanında söleseydim kaybetmezdim...bunuda çok iyi biilyorum

teşşekür ediyorum :)) köşem var zaten yaratıcı yazarlar kısmında yazılarımın tümü var ayrıca
www.pisimbat.com dan tüm yazılarıma da ulaşabilirsiniz :))

ben seni seviyorum demem hemen hemen hiç yani ama sevgimi anlatacak çok yolum var sevdiklerime cat56 çe işte :))

pisimbat 23-06-2010 10:18 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753847)

yaratıcı yazarlar kısmında eserekli saatler pisimbat ve
www.pisimbat.comda tüm yazılarım var :))

söylemesekte bir şekilde belli etmeliyiz onları sevdiğimizi değilmi

lupita 25-06-2010 10:55 PM

pisimbat bayıldımmm bunu sen mi yazdın, inanılmaz yeteneklisin bence. ne fazla bilginin verdiği terim kargaşasına giriosun ne de anlaşılmazsın, müthiş müthiş çok yalın ve akıcı bir dille anlatmışsın tebrik ederim kesinlikle hep yazmalısın.
inan yazar olan arkadaşlarımda var ama sıkıntılı bu olaylarda hala.bukadar zamandır ilk defa birini merak ettim gerçekten :)

pisimbat 26-06-2010 08:29 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754205)
pisimbat bayıldımmm bunu sen mi yazdın, inanılmaz yeteneklisin bence. ne fazla bilginin verdiği terim kargaşasına giriosun ne de anlaşılmazsın, müthiş müthiş çok yalın ve akıcı bir dille anlatmışsın tebrik ederim kesinlikle hep yazmalısın.
inan yazar olan arkadaşlarımda var ama sıkıntılı bu olaylarda hala.bukadar zamandır ilk defa birini merak ettim gerçekten :)

teşekkür ediyorum evet ben yazdım ben yazarım böle araada eserse pisimbat eserekli saatler kısmına .yazım dilim yalın olmasına karşın ben fazla karmaşık bir insanım ay pardon kediyim.şaka bir tarafa arkadaşımben kurgu olarak hiç yazmadım hep yüreğimden ne geçiyorsa onu karalamaya çalıştım.okuyan çoğu arkadaşım beğeniyor yazılarımı sağolsunlar belki ilerde toparlıcam bi kitap yaparım hoş kitap olmaz bunlardan ama parçak purçak minik bidik hikayeler derim paşakızından :))

pisimbat 26-06-2010 08:32 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754205)

teşekkür ediyorumöyle diyorlar fena kalemim yokmuş ben diyenlerin yalancısıyım zateny789kurgu olarak değilde sadece hissettiklerimi kalbimden geçenleri tıpkı bir çoçuk dili yalınığında yazıyorum nedenmi böle vallahi bilmiyorum galaiba laf 12389 da ben hala kocaman bir çoçuğum sevincli

spawnix 02-09-2010 03:18 AM

süpersinnn güzel bir yazı dizisiydi:)

pisimbat 06-09-2010 01:07 AM

Alıntı:

ordeal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766304)
of ya gözlerimden yaş geldi, ne duygusal insanmışım be :) alacağın olsun pisimbat u859 bende yazarım birşeyler seni duygusala bağlarım :)) dipnot : bi yanım kendime yediremiyor telkindendir diyip geçiştiriyorum y789

duygusallık hepimizin mayasında var kimimiz yazarak kimimiz çizerek kimimiz farklı şekılde yaşıyor ağlamak ise bence en güzel rahatlama şeklidir keşke bende ağlaya bilsem ağla2

Alıntı:

spawnix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766324)

yürekten dökülenler sadece cat56 çe

pisimbat 06-09-2010 01:08 AM

Alıntı:

ordeal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766304)
of ya gözlerimden yaş geldi, ne duygusal insanmışım be :) alacağın olsun pisimbat u859 bende yazarım birşeyler seni duygusala bağlarım :)) dipnot : bi yanım kendime yediremiyor telkindendir diyip geçiştiriyorum y789

Alıntı:

spawnix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766324)

cat56yüreginden yazılan cümleler sadece guitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14 AM.