![]() |
ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası sevincli sanmayınki yokum benim naciz vücüdum kemo terapi alsada cat56 ruhum bir yolunu bulur taaa ankaralardan size yetişir aa34 efmmmm son dakika haberlerim: sağlık durumu fevkaledesnin fevkinde harkulade kısacası kemolara devam ama ilaç değişti,vede azaldı sonra baktım ben acık çatlağım ya birde kafamın MR çektirdim kaamda bir cat56 ve çoçuk bulundu ama hepsşi benim yaşamsal olaylarımı yönettiği için ellemediler kısacası kaa sağlam tümör neyim yok olsaydıda cat56 tırmalrdı zaten 44 vallaaa cumartesi akşamı yada pazar günü sizlerleyim bakın canım aysell gürel göçtü gitti deliliğini hırçınlığını bana yadiğar bıraktı zaten var bir akrabalığımız . Atakan ,shamanic,zeynep,emel,hayal,şövalyem metin ,arşi dük ww oktay,çiçek ,ayy heycan yaptım unuttum herkesi yahu blook ahh kemo ahhh unutkan yaptı beni >:(sizin nezninizde herkese selam sevgi ve clapping döndüğümde bol bol yazarız arkadaşlar kendinize çok iyi bakın belki yarında girerim bilmiom ÖZLEYİN cat56 blook ankara puslu ,ankara karlı,ankara soğuk ama ankara cat56 güzel yahu 8977 8977 blook aslında bi mok yaptığım yok hastane misairhane arasındaki cadede gelip geçiom okdar hiç bi yerede gitmedim zati vız vız kayıyor yeryer şaşkın terli345 44 artık mayısta geldiğimde atatürk üme gitcem ,kızılaya,alana ilana işte cilgin897 ehh işte böle gelcem ben meraklanın sevin özleyin ne arsızım yahu ben arsız şımartık cat56 herkese sevgi ve saygılarımla arkadaşlar 8977 cilgin897 gssmile |
Ynt: ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası canım selamlar çok sevindim iyi olmana zaten iyiydin iş olsun diye gezmek için gittin dimi oralara smil56 bizlerde çok iyiyiz seni özledik biran önce dönmeni bekliyoruz aramıza. kiss3 burası da çok soguk karlı bizde evde rehin kaldık çıkamıyoruz bir yere herşey gönlünce olsun bekliyoruz seni kiss3 |
Ynt: ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası canım pisiiii cat56 tender45 nasıda özlemişim du ben sana bi telefon edeyim de öyle devam edeyim yazmaya... y789 ee konuştuk şimdi okadar ben arkandan dedikodu yapayım şimdi.. nası olsa sen yarına kadar bakamazsınn.. girlhaha canım benim yazına yansıyan enerjinin çok daha fazlasını sesinden ilettin yüreğime.. bu kemolar sana çok iyi geldi.. şifa olsun.. ilacı azaltmalarına çok sevindim.. kısa süre sonra hiç ihtiyacın kalmayacak tüm bunlara inşallah... wave yalnız cat56 cim yakında tombiş ev kedileri gibi olacaksın.. bana saydığın o yiyecekleri her gün yeme lütfen.. aa34 şimdiye kadar yediklerinde şifa olsun.. sen seversin bu şarkıyı buda sana hediye olsun şeker.. ark5 http://www.youtube.com/watch?v=fvzgN...eature=related |
Ynt: ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası cat56 iiiiim çok seevindim sesini duyunca .. girlhaha hele iyilik haberlerin harika daha iyi haberlerde alıcaz inşallah 96 kendine daha daha daha iyi bak emi kuzuuuuuuum kiss3 |
Ynt: ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası her şeyin yolunda olduğundan emindim zaten blissy blissy şimdi sen de bunu doğrulayınca iyice ferahladı yüreklerimiz 96 her anına sağlık, neşe, ışık dolsun sevgili pisi ... http://img225.imageshack.us/img225/1338/arkadaskq0.jpg |
Ynt: ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası pisipisiiiimmm...hoşgeldin tekrar...ama gitmemiştin ki zaten.... tender45 tender45 canım iyi olmana ve iyi haberler vermene çooookkk sevindim kiss3... haydi bakalım bir an önce yeni oyunlarını bekliyoruz pisipisim.... blissy blissy blissy |
Ynt: ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası Ne güzel senden güzel haberler duymak...Gelde Şamanicle kapatılcak bi hesabımız war y789 Sen yokken yanımda Boşluğu ve hiçliği tattım ben Yaşadıklarıma hiçbir zaman Bir başlık koyamadım ama http://img409.imageshack.us/img409/7...imleri5yc0.jpg |
Ynt: ankaradan kedim gelmiş hd bayram havası herkese teşekkür ediyorum utananadam sevincli hani insan evinden ayrıldığında özlerya yuvasını işte bende özledim yahu burayı meğer yuvam varmış benim 44 sıkı durun neler var aklımda yazılacak blook kemoyuda aldım daha iyi çalışır kafam şimdi benim yarıo meret vallahi şükürler olsun arada fırsat bulursam yine gelicem siteye bakacam kontrol etmek lazım başı boş kalmasın etraf kim tırmalanacak araştırma yapayım bakayım neler yazılmış sevgi ve saygılarımla cat56 blook cilgin897 8977 catsle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 AM. |