Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/)
-   -   ayrılık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/2817-ayrilik.html)

pisimbat 04-12-2007 09:20 AM

ayrılık

AYRILIK

İçimden kaçkez karar vermiştim ayrılmalıyız diye artık,ama her seferinde erteledim haberin bile olmadı bu düşüncelerimden ,bilseydin gideceğimi severmiydin beni yada bana yaptığın onca fenalıktan sonra ben terk etmedimse seni sevdiğimdenmiydi yoksa alışkanlıkmı olmuştun hayatımda.20 yıla yakın dostluğumuz var seninle oysa neyse bende kalsın ,iyi günümde kötü günümde neşemde hüznümde hep yanımda oldun destek oldun bana sen ,her başım sıkıştığında koştun geldin ama herkes diyordu o senin dostun değil diye bense siz karışmayın aramıza girmeyin diyordum içten içe biliyordum bana yaptığın kötülükleri ,hissettirmeden usul usul haince arkamdan vurduğunu bile bile hiç ayrılmak istemedim senle.
Herkesle kavga ettim senin için annem abim teyzem arkadaşlarım ,siz anlamzsınız karışmayın bana dedim hep,20 yıl az buz değil yahu,bir nevi evlilik gibi şimdi ben senden boşandım be güzelim ayrıldık yahu yakışıklımsen bilmiyorsun anlamadın kendine başkalarını buldun çoktan görüyorum seni onla bunla ama inan hiç kızmıyorum kıskanmıyorum sen dost kılığındaki şeytansın hep öyleydin zaten .

Ben görmek istemediğim için hep iyi olarak gördüm seni .

Neyse yer ankara günlerden Çarşamba son kez buluşacağız senin haberin yok daha bundan aslında kasım ayının 28. Çarşamba günü hava soğuk ama güneşli tipik ankara soğuğu ayazı diyelim biz buna ,
Etrafta insanları izliyorum bakınıyorum ,herkes bir yerlere koşturuyor,çoluk çoçuk kadın yaşlı genç yakalarını kaldırmışlar paltolarının ,hızlı adımlarla yürümekte herkes ben ya ben ,sen ya sen acemi aşık misaliyim keskin bir rüzgar uyandırıyor beni saçmalama diyor kulağıma terk edeceksin kendin için peki diyorum peki artık bitti.

Elimi montuma sokuyorum çakmağı alıyorum,siğaramı yakıyorum ,sanki ilk nefesimsin o an sanki ilk öpüşmemsin sevdiğimle sanki ecelimsin dudkalarımdaki azrail misali rüzgarla birlikte bir nefes daha çekiyorum acelen var gibi hızlanıyor yanışın ,küller uçuşuyor etrafa 20 yılın anıları gibi savuruyorum seni rüzgara,ankara sokaklarına saat 14:30 da etlikte bir kedi bankta oturmuş güneşli ama keskin ankara soğuğunda siğarası ile vedalaşam bir kedi ,hiç yapamam sandığımı yapıyor olmak içimi bile acıtmıyor,seviniyorum acıyorum kendime nasıl bir alışkanlıkla sarılmışım sana ben ,senki benim azrailim olmak için pusuda bekelerken ben dost bilmişim seni ,son nefesimi çekiyorum siğaradan elveda diyorum artık sen öldün benim için ,çakmağımı çöp kutusuna atıyorum seni ayağımla ezip çöpe atıyorum çakmağın yanına ,derin bir nefes alıyorum içime çekiyorum ankara ayazını elveda .umarım birgün herkes siğarayı terk edebilir o gücü kendinizde bulmanız dileğimle.

shamanic 04-12-2007 09:25 AM

Ynt: ayrılık

25889 25889 25889 canım benim.... sigarayı bırakasım geldi valla... ark5 sapkal89 özlemişim kaleminin mırıltılarını ohh bee kiss3

pisimbat 04-12-2007 12:22 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
25889 25889 25889 canım benim.... sigarayı bırakasım geldi valla... ark5 sapkal89 özlemişim kaleminin mırıltılarını ohh bee kiss3

cat56 mersi canım yaaa ehh bencede bırak dicem ama öle kimsenin demesi ile bırakılmıyor bu meret elbet o gün gelir ve onu terk edecek gücü sende kendinde bulursun .

kolumdaki sorun iyileşsin mırıldanacak konu çok bende yazacağım elbettt özleyin bekleyin sevin beni cat56
yuhhhhhhhhhhhhh arsız cat56 pisimbat sevincli

shamanic 04-12-2007 12:28 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı

cat56 mersi canım yaaa ehh bencede bırak dicem ama öle kimsenin demesi ile bırakılmıyor bu meret elbet o gün gelir ve onu terk edecek gücü sende kendinde bulursun .

kolumdaki sorun iyileşsin mırıldanacak konu çok bende yazacağım elbettt özleyin bekleyin sevin beni cat56
yuhhhhhhhhhhhhh arsız cat56 pisimbat sevincli

yakışıyo sana ark5 cat56 benim.. istediğin kadar şımar sen şımarmassan biz şımartırız seni zaten ttli3 sevincli sevincli

özlemek konusuna gelince çok özledik zaten yahu... boş bile olsa mesaj at sen adını görelim yeter bize b456 happy6

pisimbat 04-12-2007 12:33 PM

Şu anki durumum böyle olmasada yaralı aslan bir cat56 ben

http://img227.imageshack.us/img227/3...29gmolwdg2.jpg

PAMİRNAZLI 09-12-2007 01:50 AM

Aynı şeyi seviyormuşuz neyseki rızanla çekilmişsin aradan bana kaldı. keh keh keh (Ay kötü adam smiley'ide yok.. du pis bi gülüş koyayım) e oda yoookkk hih33 şaşkın

pisimbat 09-12-2007 11:37 AM

Alıntı:

PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Aynı şeyi seviyormuşuz neyseki rızanla çekilmişsin aradan bana kaldı. keh keh keh (Ay kötü adam smiley'ide yok.. du pis bi gülüş koyayım) e oda yoookkk hih33 şaşkın

dlckrn ks3 terk ettim ben azrailimiumarım sende terk edersin o hınzırı hani brad pitt'in baş rolünü oynadığı balack jack vardı jacak nicholsanla başrolde brad orda azrail kılığında adamın canının almak için gelio dünyaya adamın kızına aşık oluyor falan filan hah işte pamircim sigarada brad pitt misali bizim için
ama şunuda biliyorum km ne derse desin kendin isteyip bırakacaksın gerisi bboşşşş blook
biraz abla nasihat etsin değilmi arada cat56 catçe işte sevgimle sapkal89

shamanic 09-12-2007 05:57 PM

e yavrum oldumu şimdi...
hem brad diyon hem bırak diyon.. utananadam

her halde o filmi 50 kere seyrettim bide truvayı.. tüh tuh788 gelde bırak şimdi.. wave
nereye koyduydum dvd leri du bidaha seyredeyim.. pc05

pisimbat 09-12-2007 06:22 PM

khkh56 alemsin shamanic aa34 senin gönlün yok bırakmaya blook

shamanic 09-12-2007 06:42 PM

gönül muhabbet ister ister içmek bahanee kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 PM.