Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ertelemeyi Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ertelemeyi-birak/)
-   -   Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ertelemeyi-birak/960-erteleme-aliskanligi-telkin-icerigi.html)

Herr_Mannelig 29-12-2009 01:50 PM

Cevap: Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği

birşey soracağım.konuyla tam alakalı değil ama
telkincd.com sitesinde de ertelemeyle ilgili ücretli telkin satılıyor.burdakiyle ordaki ücretli telkinin ne farkı var?
içeriği farklı olsa bile,burdaki ücretsiz ama neden ücretli satılanı da var?

burdaki ücretsiz telkileri kaldırırsınız diye korktum hepsini indirdim gerçi krz56

0sm4n 19-01-2010 05:12 PM

kendine guven telkinini yaklasık 1 gundur dınlıyorum ve daha atılgan ve dık bır durusum oldugunu fark etmeye basladım cok teskkurler...

karekokkalp 01-03-2010 03:58 AM

merhabalar bu bölümdeki müziklerin hiçbirini indiremedim linkler kırık galiba yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler .

Plastik Cerrah 03-09-2010 12:00 AM

mrb ben hic bir telkin muziginde telkin metinlerini duymadim arkadan kisik sesle geldigini belirtmissiniz ama ben duyamadim.... ben mi yanlis bi sey yapiyorum yoksa normal de duyulmuyormu ve metinleri duymamiz gerekmiyormu onlarsiz sadece muzik dinliyoruz cunku? cevap verirseniz sewinirim.

Plastik Cerrah 03-09-2010 01:20 AM

mrb ben hic bir telkin muziginde telkin metinlerini duymadim arkadan kisik sesle geldigini belirtmissiniz ama ben duyamadim.... ben mi yanlis bi sey yapiyorum yoksa normal de duyulmuyormu ve metinleri duymamiz gerekmiyormu onlarsiz sadece muzik dinliyoruz cunku? Bide muzikleri dinlerken telkin metnini de okumamiz gerekiyor degilmi bunu gunde 1 kez mi yapmamiz gerekiyor yoksa muzik dinledigimiz muddetcemi (ritimli okuma diye yazmissiniz) cevap verirseniz sewinirim.

browser 03-09-2010 01:48 AM

Telkin metinlerini duymana gerek yok..telkin metinleri müzikle örtülmüştür..Amaç bilinç duvarına çarpmadan bilinç altına gidebilmesidir..Telkin müziklerini dinler iken ayrıca metni okumanada gerek yoktur.. konsantire olmanda gerekmiyor...müzik çalar iken başka işlerlerlede ugraşa biliyorsun televizyon izlemek..yada başka bir müzik dinlemek ...kitap okumak gibi...yani telkin müzigini dinler iken özel bir şey yapman gerekmiyor...

brutal31 03-09-2010 11:33 AM

Güzel telkinler bende uymaya calısacağım bakalım değişiklikleri fark edebilecekmiyim. :)

hard1313 16-09-2010 04:51 PM

merabalar bi sorum olacaktı umarım yanıtlarsınız şimdi bu müzikleri dinlioruz telkinlerin içeriği de verilmiş peki o müziğin içine o telkinin verilmedişği ne malum ya başka kötü amaçlı bir içerik aktarılıosa kusura bakmayın bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz bu içerikleri kendi dinleyebileceğimiz bi metod varmıdır yani bunu kanıtlamadan dinlenmeside saçmalık bence siz kötüsünüz demiorum ama malum dünya şartları bunlar belki adamın teki bu mizkleri dinleyip bina bombalar nerden bilelim?

caglayanst 25-06-2011 10:17 PM

merhaba ego güçlendirici koruma kalkanı ve ertelemeyi bırak telkin müziklerinizi dinlemeye başladım . bir sorum olacak ben dokuz yaşındaki oğlumla yaşıyorum bu müziklerle oda ister istemez muhatap oluyor. 18 yaş altı ve kişilik gelişmesini tamamlamadığına göre onun için sakıncası var mı? öğretmenim ve oğlumda bende tatilde olduğumuzdan bu müziklerle muhataplığında artış olma durumu söz konusu ... sakıncalı ise önlem alacağım.. ilgilenirseniz sevinirim :) saygılar...

caglayanst 25-06-2011 11:31 PM

Alıntı:

hard1313 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768714)
merabalar bi sorum olacaktı umarım yanıtlarsınız şimdi bu müzikleri dinlioruz telkinlerin içeriği de verilmiş peki o müziğin içine o telkinin verilmedişği ne malum ya başka kötü amaçlı bir içerik aktarılıosa kusura bakmayın bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz bu içerikleri kendi dinleyebileceğimiz bi metod varmıdır yani bunu kanıtlamadan dinlenmeside saçmalık bence siz kötüsünüz demiorum ama malum dünya şartları bunlar belki adamın teki bu mizkleri dinleyip bina bombalar nerden bilelim?

hard1313 arkadaşım benimde bu siteyle tanışıklığım 3-4 haftayı anca bulmuştur. bakış açım ise sizinki kadar negatif değil :) uzun zamandır kendini geliştirme teknikleri ile ilgileniyorum .. meditasyon sahaja yoga ilgi alanlarım içinde .. hemen hepsinde de yöntem farklı olsada amaç aynı.. dolayısıyla telkinin de insan istemiyle inanmasıyla gerçekleşeceğine inanıyorum.. yani ben olumlu duygularla kendimi beslermeye çalışırken bana bombayla insanları öldürmemin telkin edilebileceğini sanmıyorum.. böyle bir şey olsa bile sanırım bilinçaltımda da bir çatışma yaşanır bu da çevrem tarafından algılanır diye düşünüyorum.. ayrıca site kurucularından özür dileyerek nacizane bir düşüncemi dile getirmek istiyorum .. ben bu telkin müziklerini reklam olarak algılıyorum.. örneğin benim için önemli olan ertelemeyi bırak telkin müziğinizi dinleyip ve olumlu sonuç alırsam kendime ait yada bir arkadaşım daha farklı bir sorunda bu bizim için referans olacak ve ücretli yardıma başvurmak isteyebileceğizdir gibi :)saygılar..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 AM.