Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erteleme Alışkanlığı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erteleme-aliskanligi/)
-   -   "ATALET VE KRİZ YERİNE ADALET VE KALKINMA" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erteleme-aliskanligi/5574-quotatalet-ve-kriz-yerine-adalet-ve-kalkinmaquot.html)

hakan_oz 06-04-2008 09:18 PM

"ATALET VE KRİZ YERİNE ADALET VE KALKINMA"
 
AKP lideri Tayyip Erdoğan, milletvekili olarak partisinin grup toplantısına ilk kez katıldı. Erdoğan, Siirt seçimleriyle Türkiye'deki demokrasi açığının giderildiğini söyledi.

Erdoğan, partisinin grup toplantınsında yaptığı konuşmada son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.


Türkiye'nin uzun yıllar hukuk ve adalet tartışmalarına sahne olduğunu kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:

''Adalet terazisi yanlış ellerde olunca halkın vicdanı yaralandı, ekonomik kaynaklarımız yağmalandı, siyasi güven krize girdi. Geçen 2 yıl boyunca en çok duyduğumuz kavram kriz oldu. Devraldığımız Türkiye'yi en iyi anlatan kavram da kriz olmuştur.

ATALET VE KRİZ YERİNE ADALET VE KALKINMA

Bu kriz, sadece ekonomimizde değil hem sosyal doku hem de uluslararası ilişkilerde önemli yaralar açmıştır. Bunu yurt dışı seyahatlerde, yabancılarla konuşmalarımız esnasında daha açık gördük. Gördük ki, diplomatından tüccarına bizimle iş yapmak isteyen herkes gözlerimizdeki ışığı, kendimize ne kadar güvendiğimiz ve istikrar için kararlılığımıza bakıyor.

Bu nedenle biz atalet ve kriz kavramlarının yerine adalet ve kalkınma hedefini getirdik. Adalet ve kalkınma için halkımızın hem vicdanı hem aklı olmak zorunda olan AK Parti sayesinde ülkemiz güven zeminini yakaladı.''

Erdoğan, 58. Hükümet'in Türkiye'ye kısa zamanda büyük itibar kazandırdığını belirterek, ''Ak Parti iktidarını, 58. Hükümet'i, baştasayın başbakanımız olmak üzere hükümetimizin tüm üyelerini şükranla anıyorum'' dedi.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.