Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Erteleme Alışkanlığı

Uyarılar

Erteleme Alışkanlığı erteleme alışkanlığı, erteleme alışkanlığından kurtulma,

Hayatı Ertelemeyiniz

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Erteleme Alışkanlığı Hayatı Ertelemeyiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cevabınız “Evet” ise, Cosmo'’nun doğru sayfasında bulunuyorsunuz. Ganj Yayınları'’ndan çıkan, “Hayatınıza Yer Açın” adlı kitabın bir bölümünü sizin için yayınlıyoruz. Bu sorunu kökten çözmeye niyetlenirseniz, kitabı edinmenizi tavsiye ederiz. Hayatınıza denge getirmek için sürekli artan temponuza karşı, hayatın raydan çıkmaması ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erteleme Alışkanlığı telkin cd indir izle İstanbul Erteleme Alışkanlığı nerededir kimdir Erteleme Alışkanlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erteleme Alışkanlığı hipnoz Erteleme Alışkanlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erteleme Alışkanlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erteleme Alışkanlığı kuantum düşünce kitap haberi

Hayatı Ertelemeyiniz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2007, 08:16 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Hayatı Ertelemeyiniz

Cevabınız “Evet” ise, Cosmo'’nun doğru sayfasında bulunuyorsunuz. Ganj Yayınları'’ndan çıkan, “Hayatınıza Yer Açın” adlı kitabın bir bölümünü sizin için yayınlıyoruz. Bu sorunu kökten çözmeye niyetlenirseniz, kitabı edinmenizi tavsiye ederiz. Hayatınıza denge getirmek için sürekli artan temponuza karşı, hayatın raydan çıkmaması için birkaç öneri…

Tünelin Sonunda Işık Gördüğünüzden Emin Olun

Çalıştığınız zamanı azaltmaya ve daha dengeli bir hayat yaratmaya karar verdikten sonra bile daha çok çalışmak istediğiniz veya buna ihtiyaç duyduğunuz zamanlar olabilir. Önemli bir projeyi tamamlamak, acil planlama süresine uymak, çaba gerektiren bir iş girişimini kurmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Veya daha dengeli bir hayata geçiş olanağı veren bir iş bulana kadar bulunduğunuz pozisyonda kalabilmek için uzun saatler çalışmaya devam etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bu zaman süresinde hayatınızın kontrolden çıkmamasına yardım etmek için yapılacak bazı şeyler var.İlk olarak, iş hızınızı arttırma kararınızın bilinçli olduğundan emin olun. Bu zaman süresince uzun saatler boyunca çalışma amacınızı iyi belirleyin. Bu zaman sürecinin ne kadar olacağı hakkında iyi bir fikre sahip olun. Hayatınızın hangi diğer alanlarının etkileneceğini iyi anladığınızdan emin olun.

İkinci olarak, iş ile delirmek yerine, hayatınızın geri kalanını sağlığınızı, ailenizi, arkadaşlıklarınızı ve ruh sağlığınızıonurlandıracak bir tempoyu benimseyin. Örnek olarak, her zamanki saatlik egzersiz rutininizi yapmak için her gün zamanınız olmayabilir ama onbeş dakikalık yürüyüş yapabilir misiniz? Yemek pişirmek, mutfak alışverişi, çamaşır ve diğerleriyle ilgilenecek birini tutabilir misiniz?

Üçüncüsü, kendinize iyi bakın. İhtiyacınız olan uykuyu aldığınızdan emin olun. Düzgün yemek için gerekli zamanı ayırın ve en az bir öğün aileniz ile oturarak yemek yiyin. Eğer çocuğunuz varsa, bu daha sonra işe döneceğiniz anlamına gelse bile, haftanın beş günü onları yatağa yatıracağınıza dair taahhütte bulunmayı isteyebilirsiniz.

Dördüncü olarak, başka ne gibi taahhütlerden sosyal, toplumsal ve kalabalık ailevazgeçebileceğinize karar verin. Örnek olarak, haberleştiğim bu okuyucum New York'’taki gazeteci olarak hızlı tempolu hayatından vazgeçip, kitap yazmak üzere anlaşma imzalamış. Bundan çok kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrenmiş. İlk birkaç sene için günlük programını sadece iki şey ile ilgilenmek üzere daraltmış: bebek ve kitap. Diğer her şeyi ya eşinin ilgilenmesi için ayarlamış ya da kitap bitene kadar arka plana atmış.

Beşinci olarak, önceden ailenin ve diğerlerinin aldığınız kararı ve gereken zamanı bilmelerini sağlayın. Onların sizin yeni iş programına nasıl uyum sağlayacakları konusunda düşünmelerine yardımcı olun.

Altıncısı, tünelin sonunda ışığa ulaştığınız an, bilinçli bir karar alarak durun. Çalışma tempomuzu arttırdığımız an farkına varmadan fazla çalışmanın yaşama biçimi olduğunu fark ederiz. Azaltabileceğimizi fark ettiğimiz noktaya geldiğimizde, ailemiz ve arkadaşlarımızla kutlamak için zaman ayırmalıyız. Bu ekstra zorlanmayı yaşadığımız için kendimize saygı duymalıyız. Mola verdikten veya ödül olarak ara verdikten sonra, hayatınızın normal ritmini sürdürmek için bilinçli bir karar verin. Oturun ve daha sakin bir programın nasıl olacağını keşfedin ve yeni modeliniz kesinkes sağlamlaşana kadar daha sonraki birkaç ay için günlük ajandanıza yazın.

Ertelemeyi Bırakın

Erteleme alışkanlığı, iş programınızda, projeyi tamamlama zamanınızda, söylemek belki gereksiz ama, iş kalitenizde ve onun hakkında hissettiklerinizde tahribat yaratır. Basit olarak aşağıdaki dört sebepten veya kombinasyonları yüzünden işlerimizi erteleriz:

1.Kendimizi sınamak için bilinçsizce yaparız.

Her ertelediğimizde, aslında umduğunuzdan daha kısa sürede bu işi bitirebildiğimizi görme imkanımız olur. Ve bu da hayatımıza heyecan katar.

2.Mükemmeliyetçiler, yoldan çıktıkları için ertelerler.

Eğer daha çok zamanları olsaydı, yaptıkları çalışmanın sonucunun aslında çok daha iyi olabileceğine kendilerini ve diğerlerini ikna edebilirler. Hem de mükemmeliyetçi şu şekilde bir övgü bekler: “Eğer bu kadar kısa zaman içinde bu kadar iyi yapabiliyorsan, ihtiyacın olan zamanı bulsaydın bir hayal et, kim bilir ne kadar iyi yapacaktın.” Bu kendilerine duydukları saygıyı arttırır ve erteleme ile kendilerini iyi hissederler.

3.Birçok insan hata yapmaktan korktuğu için erteler.

Eğer, bütün müsait olan zamanı kullanarak, kötü bir iş çıkarırsak o zaman hiçbir özrümüz olamaz. Ama eğer, işin kötü olmasını sanki az zamanımız olduğuna bağlarsak, kendimizi bir şekilde kanmış oluruz ve böylece insanlara eğer daha çok zamanımız olsaydı daha iyi işler yapabileceğimizi düşündürürüz.

4. Diğer insanlar başarıdan korktuklarından ertelerler.

Bütün zamanımızı kullanarak, güzel bir şekilde başarılı olursak o zaman yetenekli bir rekabetçi olabileceğimizi görmüş oluruz. Eğer geçmişte sadece ortalama olmaya programlanmışsan ve bunun tersi, başarılı olursan bu rahatlık verici olur. Veya başarılı olursak patronumuzu ve ebeveynimizi kötü hissettireceği gibi bilinçsiz bir korkuya kapılırız. Veya başarılı olursak, şimdiye kadar başarılı olabileceğimizi itiraf edersek, bütün hayatımızın boşa harcandığını düşünebiliriz.

Eğer düzenli olarak erteliyorsanız, alışkanlığınızın bilincine varırsanız ve farklı düşünmeye çalışırsanız iş hayatınızdaki kaliteyi geliştirebilirsiniz.
Örneğin, gerçekten başarmanın sizin için bir zevk olacağı iş ve projeleri alın. Görevi tamamlamak için ve hâlâ hayatınızda olan diğerlerine yeterli zaman ve enerjiniz kalacak şekilde bütün yeteneklerinizi kullanabileceğiniz iş hayatınızı ve iş programınızı ayarlayın.

İşi yarı zamanda yapmanızdan gelen ikinci bir övgünün sizi iyi hissettirmesine izin vermeyin. O yanlış egodan vazgeçin ve moralinizi yükseltmeyin. Bunun yerine, yapabileceğinizin en iyisini yapmanızın değerlerini bilin ve bundan eğer isterseniz daha da iyisini yapabileceğiniz sonucunu çıkarın.
Mükemmel olmanın hayatınızın geri kalanını harcayacağınız çok büyük bir hedef olduğunu fark edebilirsiniz. Sakin olun ve bu mükemmelliğin hayatınızdaki büyüme işlevinin bir parçası olmasına izin verin.Başarısızlığın, hayatın gerçekliği içinde yeri olmadığını anlayın. Amacınıza ulaşmada hata sadece bir öğrenme sürecidir. Vazgeçmedikçe başarısız olmak mümkün değildir.

Başarınızın diğer insanlar üzerindeki etkisine izin verin. Gerçek şu ki kendi gücünüze sahip çıkarsanız diğerleri için de ilham verici bir kaynak olursunuz. Başarınıza başkalarının nasıl davrandığının sorumluluğunu almaktan vazgeçin. Bir proje alınca kendiniz yapmak istediğiniz için yapın ve sonucunda başkalarının nasıl reaksiyon göstereceğini tamamen bir tarafa bırakın.

Kronometrenizi ertelemeye son vermek için kullanabilirsiniz. Her beş dakikada bir, yarım saatte bir, öğlen gibi aralıklarla çalışmasını sağlayın. Eğer bütün enerjinizi buna verirseniz bilinçaltınızı pozitif enerji ve yeni fikirler yaratmak için eğitebilirsiniz. Ertelemediğiniz için kendinizi ödüllendirin. Her seferinde kendinizi işe verip projeye sarıldığınız için ve erteleme huyunuzu yendiğiniz için yeterli övgüyü hak ettiniz.

Evrak Çantanızı Ofiste Bırakın

Eğer düzenli olarak saatlerce evde çalışıyorsanız çalışmak ciddi olarak hayatınıza nasıl bir değer eğer katıyor? Aynı zamanda hayatınızdan ne alıp götürüyor? Eğer normal bir iş gününüzde yapmak istediğiniz işi tamamlayamıyorsanız, o zaman bazı şeyler yanlış demektir. Belki de gün boyu gerçekten yapmanız gereken işin posta, telefon konuşması ve diğer daha az kritik işler selinden etkilenmesine izin veriyorsunuzdur. Eğer durum böyle ise; kesin iş yükünüzü tekrar ayarlayın, iki saatlik iş yemeklerine son verin, bir asistan tutun, sahip olduğunuz personele daha çok iş havale edin veya kitabın 3. bölümünde özetlenmiş basamaklardan birini veya birçoğunu uygulayın. Eğer iş kalıplarınızı dikkatle incelemek için zaman ayırırsanız göreceksiniz ki çok çalışmak alışkanlıktan başka bir şey değildir.

Belki bir zamanlar gerekliydi ama şimdi alışkanlık edindiğiniz için vazgeçmek zor olur. Evde çalışarak geçirdiğiniz bütün zamanlar kariyerinizi ilerletiyor mu? Şirketinize yardımcı oluyor mu? Bunun karşılığı size ödeniyor mu? Gerçekten o kadar fazla iş yapabiliyor musunuz? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Kime? İkna olmadılar mı? Olacaklar mı? Bu çalışmaların sizin bilginize veya bilgeliğinize katkısı oluyor mu? Bu işten ikinci bir fayda olarak neyi bekliyorsunuz? Geç saatlere kadar evde çalışarak neden ve kimden kaçıyorsunuz? Büyük bir ihtimalle bir ya da iki sene sonra şu an evde yaptığınız önemsiz olacak. Geriye bakarak bu zamanı çocuklarınızla mı, eşinizle mi, sağlığınızı korumak için egzersiz yaparak mı, çevrenize veya topluma katkı sağlayarak mı, başarı hissinizi tatmin eden başka yeteneklerinizi geliştirerek mi ya da yapmayı sevdiğiniz başka şeyleri yaparak mı geçirmeyi istersiniz? İşinizden hoşlansanız da fazla çalışmak, hayatınızı işlemez duruma sokuyor.

Hiçbir şey yapmadan çalışmak, enerjinizi emer ve içinize kapanmanızı sağlar. Fazla çalışmak sizin düşünmeniz ve kişisel, entelektüel, ruhsal gelişmeniz için gerekli olan zamanı harcar. Ruhunuzun ilham ve rehberliğe açık olmasına engel olur. Dengeli ve manevi bakış açısı ile gelen dengeli katılımı yapmanızı engeller. Eğer evrak çantası alışkanlığınızı kesmeye hazırsanız, fakat tam olarak bırakamayacağınızı hissediyorsanız evrak çantanızı bir ya da iki gece ofiste bırakarak başlayın. Geç saatlere kadar evde çalışmanıza olanak vermeyecek aktiviteler planlayın.


Kaynak : www.cosmodergi.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2009, 08:33 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Renklerin Türküsü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 61
Tesekkür: 311
61 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Renklerin Türküsü will become famous soon enoughRenklerin Türküsü will become famous soon enough
Standart

emeğinize sağlık..en büyük sorunlarımdan 2.ertelemek..herşeyi..
__________________
www.renklerinturkusu.com
Renklerin Türküsü isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2009, 12:04 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
aymebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 2
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aymebe is an unknown quantity at this point
Standart

tesekkur ederım bende yenı uyeyım daha fazla ıcerık olmasını rıca edıyorum
aYn
__________________
aYn
aymebe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hayatı Ertelemeyiniz

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Erteleme Alışkanlığı Hayatı Ertelemeyiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cevabınız “Evet” ise, Cosmo'’nun doğru sayfasında bulunuyorsunuz. Ganj Yayınları'’ndan çıkan, “Hayatınıza Yer Açın” adlı kitabın bir bölümünü sizin için yayınlıyoruz. Bu sorunu kökten çözmeye niyetlenirseniz, kitabı edinmenizi tavsiye ederiz. Hayatınıza denge getirmek için sürekli artan temponuza karşı, hayatın raydan çıkmaması ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erteleme Alışkanlığı telkin cd indir izle İstanbul Erteleme Alışkanlığı nerededir kimdir Erteleme Alışkanlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erteleme Alışkanlığı hipnoz Erteleme Alışkanlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erteleme Alışkanlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erteleme Alışkanlığı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.