Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Engelli Hayat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/engelli-hayat/)
-   -   İmkansız diye birşey yok..Nasıl mı?...Bir bakın.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/engelli-hayat/13631-imkansiz-diye-birsey-yoknasil-mibir-bakin.html)

yeni bir hayat 28-09-2008 01:11 AM

Ynt: İmkansız diye birşey yok..Nasıl mı?...Bir bakın..

Alıntı:

nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
pes yani ben vidyoyu izlediğimde, yazıyıda okuduğumda, direk evladın babasını taşıdığını koşanın evlat olduğunu zannettim, acaba yanlışmı anlamışım. evlada bak, nasılda babasını hiç usanmadan yarışta sonuna kadar götürdü diye düşündüm.. demek ki bilinç altım babamla ilgili bir maraton tamamlamam gerektiğini düşünüyor,çünkü babam benim için asla ama asla böyle bir şey yapmaz, o sadece içer, bense herşeye rağmen o halde bile olsa babamı sonsuza kadar taşıyacağımı düşünürdüm...kafam karıştı şimdi yorumları okuyunca, ve oğlumu düşündüm şimdide, eminim oda beni öyle zafere götürür, canım oğlum,

nurhanza'cığım, aslında yorumunda sen de haklısın..Çünkü bu olayda engelleri aşan, baba..Olağanüstü bir performans gösteren de, baba..Evladı için herşeyi göze alarak, engel tanımamış... Yaşadığın hayat gereği, değişik bir bakış açısıyla yorumlamışsın..Teşekkürler...
Çocukların ve babanla birlikte, tüm engelleri aşarak mutluluğu doyasıya yaşamanı diliyorum.. kiss3

Novos 28-09-2008 02:01 AM

Ynt: İmkansız diye birşey yok..Nasıl mı?...Bir bakın..

genelde cocugu icin anneler on plana cikar, yavrularini kollamak adina, babalarin da var oldugunu gormek gercekten guzel. her bir andan sikayet eden bizler simdi bu sahneleri izlerken en cok utanmaliyiz kendimizden ve hayata yine farkli bir pencereden bakabilmeliyiz. mutlulugun videosu mu diyelim, sevgi mi merhamet mi ? bu sahneleri tarif etmeye kelimelerin gucu yetmiyor gercekten. paylasim icin tesekkur ederim yeni bir hayat, sag ol, var ol.

ÖZLEMBOZ 05-11-2008 08:32 PM

Ynt: Çok Etkileneceksiniz!

içim titredi izlerken. en sonunda o babanın bakışlarındaki azim, hırs, inat. ne çok şey anlatıyor aslında. mükemmel bir örnek olmuş bu emeğine sağlık.

teoman_ 05-11-2008 08:48 PM

Ynt: Çok Etkileneceksiniz!

bu mücadelenin önünde saygıyla eğiliyorum sapkal89 sapkal89

nilsoy 05-06-2009 04:05 PM

Cevap: İmkansız diye birşey yok..Nasıl mı?...Bir bakın..

babam sağ olsaydı.. öpseydim.. sarılsaydım... öpseydim.. koklasaydım.. SENİ ÇOK SEVİYORUM BABAMMMMMMM... diyebilseydim

genco 10-05-2010 09:53 AM

mükemmel bir paylasım, söyleyecek söz bulamıyorum.

cymbella 10-05-2010 01:15 PM

bundan sonra kesinlikle hastayım,yorgunum,güçsüz hissediyorum demeyeceğim.insan istedikten sonra dünyanın en güçlü insanı olabilir.kendisi için de, çevresi için de...

egeweb 10-05-2010 01:48 PM

hersey güzel ve mükemmeldi ama filmin sonunda incilden bir alıntı vardı sanırım konuya ters olan

bayşegül 10-05-2010 01:58 PM

yeni bir hayatcım ellerine yüregine sağlık harika bir paylaşım olmuş...
iyiki varsın iyiki bizimlesin iyiki buradayız..
sevgi ve ışıkla....

Stroncow 10-05-2010 03:50 PM

gözlerim yaşardı.Ne kadar güzel sevgi oğluna karşı azimli özürlü olmasına rağmen.Gerçekten çok büyük bir sevgi bu takdir ediyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 AM.