![]() |
callan formülü kitabını arıyorum arkadaşlar ben callanetics yapıyorum biraz pilatese benziyor ama daha etkiliymiş yeni başladım.cd ingilizce.callanetics e ait tek türkçe döküman 1992 yılında sabah gazetesi kuponla vermiş.callan formülü yazıyor üzerinde.bu kitabı deli gibi arıyorum ama bulamıyorum.elinde olan ve satmak isteyen varsa görüşmek isterim. |
10 saatte 10 yaş gençleşmek, çok ilginçmiş hakikaten b456 yardımcı olabilmek adına araştırdım sibel'cim ama, yardımcı olamıyorum maalesef. sadanim ama kitap ihtiyaç sayısını ikiye çıkartabiliriz birini de ben alırım y789 sevgiler actionsmile |
ben netten biraz araştırmıştım. internet satış firmalarında mevcut ama 1 tane görünüyo sahibinden.com da. artık kim daha erken sipariş verirse:) umarım zamanı geçmemiştir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cevap: callan formülü kitabını arıyorum Slm arkadaşlar bende callanetics in programı kitabı ve gece gündüz programı mevcut ...isteyenlere burada linkleri paylaşmam yasak değilse linkleri verebilirim...Bende bir ara çok aramıştım ve bulmuştum çokda işime yaradı... |
Cevap: callan formülü kitabını arıyorum Bende var bu kitap.Arkadaşıma verecektim meğer ne kıymetliymiş. |
Cevap: callan formülü kitabını arıyorum slm xelax eğer bu linkleri ve elindeki kaynakları paylaşırsanız sevinirim kitabı bende aradım bulamadım tşkler şimdiden |
Cevap: callan formülü kitabını arıyorum Bu bahsedilen kitap(Sabah gazetesinin verdiği) annemde mevcut. Aynı zamanda Callanetics DVD si ve bir de Yüz için Callanetics kitabı var. Fakat kitap Almanca. Çevrilmeyi bekliyor. Sizinle nasıl paylaşacağımı bilemiyorum. |
Cevap: callan formülü kitabını arıyorum http://rapidshare.com/files/44990576...__LE__ae_N.rar Dün video ile kitabı tesadüfen buluverdim. Bende kitabını paylaşmayı uygun gördüm fakat video kalitesi berbat (kitapta pek iyi sayılmaz ama idare eder). Daha güzel görüntülü videosunu bulamazsanız videosunu da eklerim. İyi günler. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 AM. |