Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   telkinde bulunan olumsuzluk içeren cümleler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/622070-telkinde-bulunan-olumsuzluk-iceren-cumleler.html)

karamiyo 08-10-2012 12:50 PM

telkinde bulunan olumsuzluk içeren cümleler

ben ego telkininde bulunan olumsuzluk içeren cümlelerin zararlı olup olmadığnı merak ediyorum. çok uzun zamandır dinleyenlerdenim.diyorum ki olumsuz olan cümleler olumluya çevirlerek yapılsa daha faydalı olmaz mı.telkinde yer alan bazı olumsuz ifadeler;
Her şeyden kolayca yorulmadığını duyumsayacaksın
çok daha az bitkin hissedeceksin
Cesaretin cok daha az kırılacak
kolayca depresyona giremeyeceksin
bundan böyle kendinin ve karşılaştığın/karşılaşacağın zorlukların üzerinde bu kadar durmayacaksın
ve kendin hakkında çok daha az endişeli olacaksın
Kendinle ve hissettiklerinle çok daha az meşgul olacaksın
daha az endişeli olacaksın
ruhun daha az çalkalanacak…çok daha az korkacak ve çok daha az kaygılanacaksın… kolayca üzülmelerin daha da azalacak.

bu tarz cümleler zarar vermez mi?

karamiyo 09-10-2012 10:34 AM

Cevap: telkinde bulunan olumsuzluk içeren cümleler

kimse cvp yazmamış halbuki önemli bi konu

isimsiz11 09-10-2012 02:12 PM

diğer konumda da yazdım arkadaşım sorun ile ilgili cevap veremeyeceğim ama kişisel gelişimine katkıda bulunmak istiyorsan

Ya Selam 131
Ya Aziz 94
Ya Basıt 72

isimlerini zikretmeni öneririm :) faydasını görüceksin inşallah

karamiyo 09-10-2012 03:39 PM

saol isimsiz11 esmaların anlamına baktım her gün okumaya çalışıcam.ego telkinini de listemden çıkarıcam.sadece kendine güven topluluk ve erteleme telkinlerini dinlemeye karar verdim

isimsiz11 09-10-2012 04:09 PM

Alıntı:

karamiyo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831709)
saol isimsiz11 esmaların anlamına baktım her gün okumaya çalışıcam.ego telkinini de listemden çıkarıcam.sadece kendine güven topluluk ve erteleme telkinlerini dinlemeye karar verdim

evet isimlerin anlamlarını bilerek okumanı tavsiye ederdim bende ve doğru olan da bu.

Selam ismi kula "korkularından emin ve güvende kılar ve selamete çıkarır" şeklinde tecelli ediyor.
Aziz ismi "kimseye muhtaç olmama, toplum ve insan içinde şerefli,izzet sahibi, aziz olma" şeklinde tecelli ediyor yani "acizlik" kelimesinin zıddıdır bu isim..
Basıt ismi ise "açan, genişleten" anlamı var ve ben bu ismi gönlümün ve içimin genişlemesi ve ferahlaması için okuyorum..

karamiyo 10-10-2012 10:20 AM

dün başladım esmaları okumaya aklıma geldikçe tekrarlıyorum,hatırlattığın için teşekkkür ederim.sitede esma konusu vardı ordan ilk altı taneyi deftere yazmıştım.ama öle kalmıştı şimdi tekrar hatırlamış oldum.dediğin gibi bu üçünü her gün tekrarlıcam

isimsiz11 10-10-2012 10:50 AM

Alıntı:

karamiyo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831748)
dün başladım esmaları okumaya aklıma geldikçe tekrarlıyorum,hatırlattığın için teşekkkür ederim.sitede esma konusu vardı ordan ilk altı taneyi deftere yazmıştım.ama öle kalmıştı şimdi tekrar hatırlamış oldum.dediğin gibi bu üçünü her gün tekrarlıcam

Allah'ın istediğiniz ismini zikredebilirsiniz ben benim zikrettiklerimi paylaştım ve Allah'a şükür etkiside var yani yok diyemem :) sonuçta her ismin içerdiği ve kendisine yüklenmiş olduğu bir etki vardır ve en güzel isimler Allah'ındır :)

karamiyo 10-10-2012 02:38 PM

evet haklısın bugün netten araştırdım biraz, Ya Kuddüs ve Ya Müheymin esmalarınıda not aldım defterime.gün içerisinde tekrar etmeye çalışıcam.birde şunu sorcaktım telkin dinliyo musunuz

isimsiz11 10-10-2012 03:19 PM

Alıntı:

karamiyo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831758)
evet haklısın bugün netten araştırdım biraz, Ya Kuddüs ve Ya Müheymin esmalarınıda not aldım defterime.gün içerisinde tekrar etmeye çalışıcam.birde şunu sorcaktım telkin dinliyo musunuz

yok eskiden dinliyodum 2 ay belki olmuştur toplam dinleme sürem olarak sonra çok zaman bulamadığım için ve de "bu böyle olmaz" düşüncesiyle bıraktım ve yeni yeni esmalara başladım en etkili bu olacağını düşünüyorum.. :)

karamiyo 10-10-2012 05:40 PM

hmm anladım ben dinliyorum vakit buldukça

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM.