![]() |
yardım edin :( ya arkadaslar ben bütün gece ego güçlendirici dinlicemce insanlar rüyalarım tuhaf diyor ben rüyalarımın etkisi altında kalan biriyim sizce geceleri dinlersem bişey olurmu ne dersiniz ? bi türlü karar veremedim idea3 |
Cevap: yardım edin :( Selam.. Bende geceleri dinliyorum..problem yok..dinlemeye devam |
Cevap: yardım edin :( peki rüyalarınız nasıl ? |
Cevap: yardım edin :( bilinçaltının yansımaları neticesinde farklı rüyalar görülebilir ama bu kabus olarak algılanmamalı diye düşünüyorum.daha net ve gerçekçi olarak düşünülebilir.kendi adıma tüm türleri dinledim doğa,klasik,ney ve diğerleri en rahatlatıcısı doğa versiyonu gibi geldi ney biraz zorlamıştı beni uyurken dinlediğimde. |
Cevap: yardım edin :( Ben de gece uyurken dinliyorum. Artık kulaklarım isyan ettiği için mp3 çalarıma hoparlör taktım, öyle dinliyorum:) Ben bütün telkinlerin doğa versiyonlarını dinliyorum. Su sesi olduğu için hem hiç rahatsız etmiyor, hem de su sesinin ayrıca tedavi edici etkisi olduğuna inanıyorum. Benim de etkisinde kaldığım rüyalar oldu ama bunlar froyaa'nın dediği gibi illa ki kabus olacak diye bişey yok. Benim etkisinde kaldıklarım genelde maneviyatı yüksek diyeceğim türden rüyalardı:)) Hem bunları bilinçaltımızın oyunu olarak düşününce de sorun kalmıyor bence:))) |
Cevap: yardım edin :( ruya dadece ruya gor gitisin dinle ya bişey olmaz... |
Cevap: yardım edin :( Rüyalar bence daha net oluyo ve bu benim çok hoşuma gidiyo. Ve ben önceden çok alakasız saçma şeyler görürdüm ama artık daha anlamlı ve uyandığımda yüzümü güldüren yada vay be dedirten rüyalar görüyorum. Aklıma takılan soruları görüyorum kii bu benim çok hoşuma gidiyo. Bence korkma bırak bilinçaltın düşündüklerini sanada göstersin :) |
Cevap: yardım edin :( Alıntı:
|
Cevap: yardım edin :( Arkadaşım ben de gece dinleyenlerdenim. Rüyaların öyle mesajlar verecek ki sen bile şaşıracaksın. Örneğin ben de senin deyiminle tuhaf bir rüya gördüm geçen gün. Rüyamı düşünürken birden aklıma daha 6 yaşındayken yaşadığım ve beni çok üzen bir olay geldi. Düşün üzerinden 30 yıl geçmiş ve normal şartlarda o olayı hatırlamam imkansız. Telkinler bilinçaltındaki hayal kırıklıklarını, pişmanlıklarını ortaya çıkarıyor. Sen gece dinlemeye devam et. İnan bana sonuca çok şaşıracaksın. Sevgiler. |
Cevap: yardım edin :( zaten bilinçaltı telkinleri dinledikten sonra bir takım belirtiler olacaktır rüyalar, sindirim ya da baş ağrısı gibi ama gece dinlemek en verimli dinleme şeklidir.. :) gece 5-6 saat yeterliyken gündüz 8-9 saat dinlemelisinz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 PM. |