![]() |
Cevap: yardım edin :( bide şöyle bişey var benim duyu sorunum var telefonu kulağıma dayamadan duymam imkansız ee zaten telkinler öyle çok yüksek seslede dinlenmez normal yada kısık olucak kısık olursa hiç duymucam of ya :( acaba diyorumki açıp yastığımın altına koysam o yine %50den fazla ihtimal bilinçaltıma yerleşcek dimi ? :( |
Cevap: yardım edin :( ya bide şöyle bişey var benim duyu sorunum var telefonu kulağıma dayamadan duyamıyorum kulaklık takmamda imkansız ee telkinler çook yüksek sesle dinlenmez kısık açsam hiç duyamıcam of ya iki arada bi derede kaldım :( acaba diyorumkii kısık sesle açsam yastığımın altına koysam duymasam bile %50den fazla ihtimal bilinçaltıma yerleşir demii?? |
Cevap: yardım edin :( Bence telefonu yastığının altına koyduğunda telkinlerin sağladığı faydalar bir yana telefonun yaydığı radyasyon yüzünden yarardan çok zarar göreceksin. En güzeli bence yastığının biraz uzağına bir sehpa koyup sesi duyabileceğin kadar açmandır. Telkinleri çok yüksek sesle dinlemeyiniz denmesinin sebebi bazı arkadaşların telkinlerde ne söylendiğini duymak için çok aşırı derecede yüksek sesle açmak istemeleridir. Yoksa kendi duyacağın şekilde açabilirsin diye düşünüyorum. Önce de söylediğim gibi ben su sesi dinliyorum ve çok hafif şekilde hatta uyku arasında uyandığımda duymuyorum bile o sesi... |
Cevap: yardım edin :( Alıntı:
|
Cevap: yardım edin :( Ben olacağını düşünüyorum. Sonuçta telkinleri de duymuyoruz ama faydası oluyor. Ama sözü daha tecrübelilere bırakıyorum:))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:30 PM. |