![]() |
uzun süre ara verip tekrar başlarken Öncelikle sitede emeği olan herkese teşekkürler. Siteyi daha önce incelemiştim. Yani az çok neyin ne olduğunu biliyorum. Ancak merak ettiğim bir konu var ki, elbette bu konuda uzman olan kişilerin görüş bildirmesi daha uygun olur............Bir kaç ay önce ego ve suçluluk telkinlerini zaman zaman günde 8 saat olmak üzere dinliyordum. Bunları toplasam en az 15 gün eder. Sonra dinlemeyi bıraktım. Merak ettiğim şey, acaba telkinleri yeniden dinlemek istesem gene 15 gün boyunca ego ve suçluluk telkinlerini mi dinlemeliyim; yoksa, ego telkini eşliğinde diğer telkinlere direkt olarak mı başlamalıyım? Şüphesiz, daha önce dinlediklerim bilinçaltımda duruyor. Nasıl bir etki görürüm? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... |
Cevap: uzun süre ara verip tekrar başlarken Hoş geldiniz :) |
Cevap: uzun süre ara verip tekrar başlarken Alıntı:
|
Cevap: uzun süre ara verip tekrar başlarken Evet arkadaşlar. Cevap bekliyorum. Bilhassa konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan... Sevgiler saygılar. |
Cevap: uzun süre ara verip tekrar başlarken Aramıza hoşgeldiniz. Telkinleri önceden dinleyip ara verdiğinizde yeniden başlamanız gerekmez. Daha doğrusu dinledikleriniz boşa gitmez. Dilerseniz listenizde bulundurabilirsiniz yine. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: uzun süre ara verip tekrar başlarken Alıntı:
Cevapladığınız için teşekkür ederim. |
Cevap: uzun süre ara verip tekrar başlarken hoşgeldiniz umarım telkinlerin yararı olur actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |