Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/617449-bu-ego-guclendirici-telkini-insanlarin-konuskanligini-saglar-mi.html)

Edward_87 23-01-2011 12:47 AM

Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı??
 
Merhaba,
Ben ego ve suçluluğu dinlediğimden beri bende çok büyük gelişmeler oldu.Değiştiğimi söyleyen insanlar var.Bir de son zamanlarda bacaklarımdan mutluluk hissi veren bir belirtiler var gibi.Sanki çocukluğumda da yaşamıştım. sizce bu ego telkininden mi kaynaklanıyor?.Sanki hayata karşı daha pozitif olmamı sağlıyorart56art56.cilgin897Önceden çok ciddi ve suskun biriydim. Fakat şimdi çocukça hareketlerim oluyor.:zpzp:Bu telkin konuşkanlığımı da arttırabilir mi??12389

Işıldayan Safir 23-01-2011 01:07 AM

Cevap: Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı??
 
Ben konuşmamdan utandığım için bu bende güvensizlik yaratan bir konuydu. Şimdiyse öyle bir endişem yok artık. Daha rahat iletişim kurabiliyorum. Bir çok başlık altında ve günlüğümde bu konuyla ilgili mesajlarıma da rastlayabilirsiniz.

Size de faydası olacağına inanıyorum.

Sevgiler. actionsmile

vittoria è nostra 23-01-2011 01:15 AM

Cevap: Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı??
 
ben naçizane fikirlerimi paylaşayım. daha bilgili/yetkili kişilerde yorumlarını yazarlar elbet.

mutluluk hissi telkinlerin içinde mutluluk telkin içeriğininde bulunmasından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.

telkinlerin ilk etkilerinin arasında: Dik yürüme, mutlu ve iyi hissetme, göz temasının kuvvetlenmesi, tepkilerin net olması, daha az tv izleme, özgüvenin artması gibi bir çok belirgin etki vardır.

konuşkanlığını arttırması konusuna gelince: eğer içine kapanık biri, pek fazla konuşmayan, kendını diğer insanlara ifade etmeyen, kalabalıktan insanlardan toplumdan kaçınan, toplumda konuşmak istemeyen biri isen -ki bunlar özgüven eksikliği ve sosyal fobi belirtileridir- bu başlangıç telkinleri elbet azda olsa etkisi mutlaka vardır temel telkinler olmalarından dolayı. dediğim gibi bu özellikte bir yapın oldugunu düşünüyorsan ilk aşama telkinlerinden (ego&suçluluk) sonra listene kendine güveni ekleyip bir süre daha dinlemenı tavsıye edebilirim. bu telkinlerden etkı aldıgını hissettiğin anda sosyal fobı/ sosyallık arttırıcı/ toplulk önünde konuşma/başkalarının düşüncesini önemsememe gibi telkinler mevcut onlarıda 2ser halde listene alarak etki hissedene kadar dinleyebilirsin.

ama yok ben sosyal fobik bir yapıya sahıp değilim sadece olandan daha fazla konuşmaya başladım/yada başlar mıyım dersen; yine başkalarının düşüncesini önemsememe telkinini tavsiye edebilirim.

gelişiminin bol farkındalıklı huzur sağlık ve sevgiyle devam etmesini diliyorum. ışıkla kalasın.

sevgilerimle.

(laf aramızda bende edward hayranıydım bir zamanlar:) çok tatlı dimi foto da ama :)) şimdi daha ziyade vampir günlüğünü takıp ediyorum ve stefAn sAlvAtore (pAul wesley) hayranıyım;) sevgiyle kal.)

Edward_87 24-01-2011 06:19 PM

Cevap: Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı??
 
Merhabalar,
Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Bu önerilerinizi dikkate alıcam.ileride günlük yazmayı düşünüyorum.

Sevgilerimle,
(Bu arada birAsiAksaçlıkız ben Edward hayranı sayılmam.Arkadaşlarım veya beni gören insanlar Edward'a benzetir.Arkadaşlarım beni ismimden çok Edward diye hitap ettiklerinden dolayı bende ona göre kullanıcı yaptım.Güzel de oldu.)

vittoria è nostra 24-01-2011 08:12 PM

Cevap: Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı??
 
o daha güzelmiş o zaman bir vAmpire(rol gereğide olsa:) benzemek ilginç olsa gerek :)) günlük iyi bir fikirdir kendi gelişimini daha kolay izlemeni sağlar. herşeyin hayrına gelişmesini diliyorum. sevgi ve ışıkla kalasın her daim.

sevgilerimle.

_roxie_ 25-01-2011 12:52 AM

Cevap: Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı??
 
sağlar tabi sağlamaz olur mu... bülbül gibi şakımaya başlıyo insan =)

Edward_87 25-01-2011 07:58 PM

Cevap: Bu ego güçlendirici telkini insanların konuşkanlığını sağlar mı??
 
Evet, farkedilmek güzel bir duygu. Bu aralar kendine güveni dinliyorum.Gerçekten etki yarattığı ortada.Günlük tutmayı da düşünüyorum. Herşeyin güzel olması dileğiyle,

Sevgilerimle,


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.