![]() |
Değişik Versiyonları Dinlemek ? 3 versiyonu da dinlesem bir sorun olur mu telkinler aynı değil mi ? terli345 |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? evet telkinler aynı sadece müzikler farklı |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? teşekkür ediyorum smil56 |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? ne demek ben teşekkür ederim:) keyifli dinlemelermusic45 |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? Ben şu anda klasik müzik dinliyorum.ego ve suçluluğu ama birde doğa sesine geçmeyi düşünüyorum.uykuda doğa sesi daha ideal deniliyor.ama işte insanı sürekli wc'ye gitmek zorunda bırakmasından çekiniyorum.klasik müzikle 1 haftadır deliksiz uyuyorum inanın.gece 23.00'da dinlemeye başlıyorum.1 saat kitap okuyorum.saat 00.00'a doğru yatıyorum.sabah saat 07.00'da ayaktayım evelallah:)üstelik gece hiç kalkmadan.Ve sabah kalktığımda hiç bir yerim ağrımadan...o yüzden bilmiyorum doğa seslerine geçip geçmemekle kararsızım... |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? ben 3 aydır doğa sesleriyle uyuyorum ve wc sorunu yaşamadım hiç:))bir iki gece dene istersen olmadı klasik dinlersin.ayrıca gece doğa sesi dinlemek zorunda değilsin klasikten memnunsan devam et nede olsa telkinler aynı. |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? Alıntı:
|
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? mutluluk telkinini dinliyor musun bilmiyorum ama okyanus sesleri var benim çok hoşuma gidiyor yatarken önce onu açıyorum,tavsiye ederim.ego ve suçluluğunda yeni versiyonlarında okyanus sesi var onlarda güzel. |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? ben yeni üye oldum siteye ve bu telkinlerden ihyacım olanını nasıl indireceğimi bilemiyorum |
Cevap: Değişik Versiyonları Dinlemek ? http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html bu linke tıkla. Rapidten nasıl indirileceğini biliyorsundur inşallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM. |