![]() |
telkin içeriğini duyma ? dusun2merhaba, bir kaç saat önce üye oldum siteye, ümitle.. telkin müziklerini dinlerken, telkin içeriğinin duyulması gerekiyor mu? ben hiç duyamıyorum bu normal mi? |
Cevap: telkin içeriğini duyma ? siteye üye olduktan sonra sitenin bana gönderdiği bilgilendirme mesajında yukarıdaki sorunun.. cevabı.. ve aklımladaki diğer soruların cevabını buldum. |
Cevap: telkin içeriğini duyma ? Telkin içeriği arada duyuluyor. Bir adam sesi var yani sanırım o Atakan beyin sesi. Bazen bağırırmış gibi geliyor. Bu rüyama bile yansıdı. Dün gece abimede bu telkinleri dünlettiriyorum rüyamda. Abimde diyorki. Kızım burda bir adam sesi var kötü şeyler mi söylüyor acaba nerden güveniyorsun ki diyor? Bende ben diliyorum zararı yok faydası çok sende dinle diyorum:) |
Cevap: telkin içeriğini duyma ? mrb , siteye birkaç saat evvel üye oldum ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.Ego ve Suçluluk duygusu telkinlerini dinlememi önerdi .Şimdi benim sorunum şu bende yaklaşık 2 - 3 ay gibi bir zamandır Panik -Atak başlangıcım var telkinlerin bana faydası ne şekilde ve kaç günde olacaktır ve hangi telkinleri dinlemem ve ne sıklıkla dinlemem gerekir ,beni bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum şimdiden çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |