![]() |
:)HAYATIMI DÜZENINI DEĞİŞTİRMEK İSTIYRUM Slm ben sıteleri gezerken sızın sıtenıze rastladım.Daha önce bende bilinçaltı kıtapları okudum.kendımede paylar çıkardım.Aslında çokda fazla sorunlarım yok benım sorun sadace erkek arkadaşımla hayatımzdakı hıçbirseyle mutlu olmaması vede işi olmamması ne yapmam lazım onuda çok sevıyorum.Bunlara çözüm bulamaıyorum.Kafamada çok karışık bendede hata olabılırmı bılmıyorum.Şimdiden çok tşk ederim. |
Cevap: :)HAYATIMI DÜZENINI DEĞİŞTİRMEK İSTIYRUM hoşgeldinizz :) Zaman herşeyin ilâcı sevincli İnşalla herşey gönlünüzce olurr :) |
Cevap: :)HAYATIMI DÜZENINI DEĞİŞTİRMEK İSTIYRUM hoşgeldiniz.. mutlu paylaşımlar diliyorum.. |
Cevap: :)HAYATIMI DÜZENINI DEĞİŞTİRMEK İSTIYRUM happy6herkese slm |
Cevap: :)HAYATIMI DÜZENINI DEĞİŞTİRMEK İSTIYRUM öncelikle herkeze selamlar ben yeni üye oldum bu siteye ve telkin cd lerini dinlemek istiyorum ama nerden başlamam gerektiğini henüz bilemiyorum öncelikle suçluluk ve ego telkinlerini dinlemek istiyorum ama onlarında değişik versiyonları var hangisi daha yararlı olur bilemedim.bana yardımcı olurmusunuz acaba? |
Cevap: :)HAYATIMI DÜZENINI DEĞİŞTİRMEK İSTIYRUM merhaba hoş geldin, ben önceleri ney dinliyordum sonra su yani doğa sesini dinlemeye başladım su sesini tavsiye ederim insanı hem dinlendiriyor hemde kitap okurken, iş yaparken vede uyurkende rahatsız etmiyor her koşulda rahatça dinleyebilirsin kısacası |
Cevap: :)HAYATIMI DÜZENINI DEĞİŞTİRMEK İSTIYRUM 96klyardımcı olduğuz için çok teşekkür ederim.umarım faydasını en yakın zamanda hissederim buna gerçekten çok ihtiyacım var çünkü.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 PM. |