Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/463555-ayni-seyi-defalarca-dinlemekten-sikilan-oldu-mu.html)

rosefairy 27-01-2010 12:14 PM

Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ?

2 gündür dinliyorum, fakat doğa sesi ne kadar huzur verse de, klasik müzik ne kadar rahatlatsa da, bana biraz fenalık gelmeye başladı, iyi geleceğine inanıyorum ama günde 8 saat yapacağım diye, doğa sesindeki tüm kuş seslerinin sürelerini ve su şapırtılarını ezberledim neredeyse,
off ne yapacağım, müzikleri değiştirsem de aynı sıkıntı devam ediyor. Atakan Bey, Özlem hanım lütfen yardım :(

Işıldayan Safir 27-01-2010 12:22 PM

Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ?

odaklanmadan dinlemeyi deneseniz :D

Elektra 27-01-2010 12:30 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581527)
odaklanmadan dinlemeyi deneseniz :D

Bencede. Bir uğraş yaparken dinlemeye çalış. O zaman sıkılmazsın.actionsmile

rosefairy 27-01-2010 01:45 PM

bir de öyle deneyeyim, çok teşekkürler :)

SeLeNaS 27-01-2010 02:51 PM

Ben geceleri notebook da ego yu dinliyorum.Benimde ilk haftam..Şarjı bitene kadar çalıyor.Birde bu tarz bir yöntem deneyebilirsin.

sanemce 27-01-2010 03:48 PM

merhaba rosefairy

telkinleri dinlerken başka bir media player dan sevdiğin bir müziği dinlersen telkin müzikleri arka planda kalacaktır. odaklanman gerekmez. böylece sıkılmamış olursun.

en kısa sürede faydasını görmeni diliyorum.

sevgiler actionsmile

rosefairy 28-01-2010 03:51 PM

Baş ağrısı :(

Merhaba arkadaşlar, bugün 2.günüm ve korkunç bir ağırlık ve baş ağrısı çekiyorum, bu sizde de oldu mu ? normal mi sizce ve çok da uykum geliyor..

no-future 02-02-2010 08:59 PM

benimde bi sorum olacaktı.telkinleri sadece bir dalda mı dinlemek gerek yoksa hepsini de yükleyip dinleyebilir miyiz?ben başlık altındaki tüm mp3 leri indirip hepsini karışık dinliyorum.doğru mu yapıyorum yanlış mı?yardımcı olursanız sevinirim.

Elektra 02-02-2010 09:08 PM

Cevap: Baş ağrısı :(

Alıntı:

rosefairy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581748)
Merhaba arkadaşlar, bugün 2.günüm ve korkunç bir ağırlık ve baş ağrısı çekiyorum, bu sizde de oldu mu ? normal mi sizce ve çok da uykum geliyor..

Uyku etkisi ve baş ağrısı oluşabilir bu doğaldır. Meraklanmana gerek yok. Devam et...actionsmile

nevresim 03-02-2010 07:59 PM

sesi kısarak dinleyin acaba biraz fazla mı açıyosunuz bilmiyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM.