![]() |
Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? 2 gündür dinliyorum, fakat doğa sesi ne kadar huzur verse de, klasik müzik ne kadar rahatlatsa da, bana biraz fenalık gelmeye başladı, iyi geleceğine inanıyorum ama günde 8 saat yapacağım diye, doğa sesindeki tüm kuş seslerinin sürelerini ve su şapırtılarını ezberledim neredeyse, off ne yapacağım, müzikleri değiştirsem de aynı sıkıntı devam ediyor. Atakan Bey, Özlem hanım lütfen yardım :( |
Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? odaklanmadan dinlemeyi deneseniz :D |
Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? Alıntı:
|
Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? bir de öyle deneyeyim, çok teşekkürler :) |
Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? Ben geceleri notebook da ego yu dinliyorum.Benimde ilk haftam..Şarjı bitene kadar çalıyor.Birde bu tarz bir yöntem deneyebilirsin. |
Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? merhaba rosefairy telkinleri dinlerken başka bir media player dan sevdiğin bir müziği dinlersen telkin müzikleri arka planda kalacaktır. odaklanman gerekmez. böylece sıkılmamış olursun. en kısa sürede faydasını görmeni diliyorum. sevgiler actionsmile |
Baş ağrısı :( Merhaba arkadaşlar, bugün 2.günüm ve korkunç bir ağırlık ve baş ağrısı çekiyorum, bu sizde de oldu mu ? normal mi sizce ve çok da uykum geliyor.. |
Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? benimde bi sorum olacaktı.telkinleri sadece bir dalda mı dinlemek gerek yoksa hepsini de yükleyip dinleyebilir miyiz?ben başlık altındaki tüm mp3 leri indirip hepsini karışık dinliyorum.doğru mu yapıyorum yanlış mı?yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Baş ağrısı :( Alıntı:
|
Cevap: Aynı şeyi defalarca dinlemekten sıkılan oldu mu ? sesi kısarak dinleyin acaba biraz fazla mı açıyosunuz bilmiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM. |