![]() |
ilk mesaj yazdım yazdım yazdım.birde baktım giriş yapmamışım bütün yazdıklarım boşa gitti.neyse..benim ilk dinlediğim telkin müziği ney idi telkin konuşmalarını duyamıyorum ama bunun pekte önemli olduğunu sanmıyorum.sihir bana kalırsa müziğin kendisinde.bende zihinsel bir rahatlama ve odaklanma hali meydana getirdi.bu da insanın bilinç altından gelen mesajları yada düşünceleri dinlemesini kolaylaştırıyor.çünkü insanın gerginken kendisini dinlemesi kendi bedeninden gelen mesajları dinlemesi zorlaşır hatta bana göre imkansızlaşır.aslında beni tanıyanlar kendine güvenen biri olduğumu söylerler.yani kendine güvenin biri olarak gözüküyorum.sanırım güvensizliğimi kimseye belli etmeden kendi içimde yaşamayı başarabiliyorum.buda bir meziyet diye düşünebilirsiniz belki ama buda insanı kendi içinde yiyip bitiren birşey.yani biryerlerden heran beklenmedik bir şekilde kontrolünüzden kayıp saçma bir tavır veyahut sözle patlak verebilir.bendeki özgünensizliğin sebebi dikkat dağanıklığı bunu ney müziğini dinlerken anladım çünkü bu müzik dikkatimi toplamamı rahatlamamı ve bilinç altımdakileri bilinçli bir şekilde anlamamı sağladı.bunuda önce Allaha sonra bu siteye ve sonrada ney müziğine borçluyum umarım yazımı okuyanlara ilham olur. sürçü lisan ettiysem affola herkese saygılar. |
Cevap: ilk mesaj olay telkinlerde kardeşim müzik sadece kamufle görevi görüyor...o zaman sadece ney müziği dinle mercan dede falan kendine güven falan gelicek mi? |
Cevap: ilk mesaj Seni şu konuda çok iyi anlıyorum. Etrafımda kime sorarsan beni hep kendine güveni sonsuz küçük yaştan beri çalışıp ailesine bakan ayakları üstünde duran bir insan derler. Ama içimde kocaman bir boşluk olduğunu bilemezler. Birine güvenme boşluğu, insan bazen kendini bırakmak bir insana sırtını dayayıp durmak uyuduğunda düşünmemek biraz rahat olmak istiyor. Benimde telkinlerle aşmaya çalıştığım bu sana da faydası olur umarım. Kendine çok iyi bak Allaha emanet ol :D |
Cevap: ilk mesaj Alıntı:
|
Cevap: ilk mesaj zaten müziklerin arkasına gizlenmiştir telkinler,sen duyamazsın ama bilinçaltın duyar ve etkilenir.merak etme yani kimse duyamıyo telkinleri,sözlü telkin olayını bilmiyorum |
Cevap: ilk mesaj arkadaşım zaten telkinler bilinçaltına hitaben,sen duymuyo olabilirsin ama emin ol bilinçaltın o sesleri duyuyor ,söylediğin gibi ney sesi zaten başlı başına bi terapi!zihinsel olarak bi rahatlama,odaklanma hissediyorum demişsin işte bu,hem neyin hem de o duyamadığın sözlerin etkisi bence:zpzp: o başta bahsettiğin giriş yapmamışım falan... banada oluyor yani giriş yaptığım halde mesaj yazdıktan sonra tekrar giriş istiyo ama yazdığın mesaj silinmiyo giriş yaptıktan sonra çıkıyor yine bilgine956k |
Cevap: ilk mesaj merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum, bir iki müzik dinledim ama telkinlerin işe yarayacağından emin değilim, işe yaramasını çok istiyorum.... önerisi olan varmı acaba |
Cevap: ilk mesaj öncelikle hoş geldin. telkinleri nasıl dinlemen, önce hangilerini dinlemen gerekiyor bunları bılıyorsundur bilmiyorsan bilgi var hemen onları edin. emin olman için önce oyunu oynaman gerekiyor, her oyununda bir kuralı vardır onlara da uyarsan işe yarayıp yaramadığını kendin denersen daha güzel olur. bende işe yarıyor. |
Cevap: ilk mesaj Gelişimlerini paylaşalım günlük tut ;) Adım atmışsın bile çoktan gelişmelere. Hoşgeldin ;) |
Cevap: ilk mesaj Alıntı:
slm. bende yeniyim ego güven güçlendirici dinlemeye şu anda başladım. ne oyunundan bahsettiğini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. neler yapmam gerektiği konusunda. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 AM. |