![]() |
duyamıyorum! Ya arkadaşlar ben telkini duyamıyorum. İki saattir dinliyorum. Hiçbi etkisi olmuyor.>:(4897 |
Cevap: duyamıyorum! Canım Zaten duyulmaması gerekiyor. Çünkü telkinler düşük frekansta veriliyor. Daha yüksek frekansta ise müzik oluyor. Sitede bu konuyla ilgili ayrıntıları bulacaksın mutlaka. Ayrıca hemen de etkisi olmayacaktır. Çünkü bu bir süreç. Ben 4-5 aylık dinlemelerimden sonra kendime geldim. Gerçi benim problemlerim çok derindi. Ama bir hafta da farkı anlayacaksın. Kolay gelsin... |
Cevap: duyamıyorum! bende duyamıyorum ancak hiç kızmadım :) ama illa duymak istiyorsanız doğa versiyonlarından yada klasik müziklerden indirip bir müzik setinde yada kulaklık ile en yüksek ses seviyesinde atakan bey'in sesini duyabilirsiniz. hoş geldiniz :) sapkal89 |
Cevap: duyamıyorum! duymak yada duymamak işte bütün mesele bu:)klasik müzik ney ve doğada ses duyuluyor kulaklıkla dinlediğinizde :)ama telkinlerin ozelliği sesin bilinçaltı tarafından duyulması oyüzden bilinçaltınız duyuyordur mutlaka buda yeterli:) |
Cevap: duyamıyorum! Belki senin bilgisayarında sorun vardır.Ben duyabiliyorum çünkü. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 PM. |