![]() |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Yanıtınız için çok saolun thumbsanim. Bir gün içinde 15 saat demek saat 9.00-24.00 arası dinlemek demek dusun..galiba bunu uygulayabilmem zor olacak ama denicem yine de..bu arada akşam yatmadan önce fazla telkin dinlemiş olmalıyım..çünkü sabaha karşı bir kabus görerek uyandım şaşkın..beni çok sarstı..uyanır uyanmaz not aldım ama bana bunun ne faydası olacağını bilemiyorum çünkü rüyalarımı genelde kimselere anlatmam..ilginiz için saolun... |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği bende mp3leri indirdim ama merak ettiğim bunları dinlerken telkinleri okumak gerekiyo mu? |
|
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği en sevdiğim müzik bu :D |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Tüm gün su sesleri dinliyorum, dinlemediğim zamanlarda bile beynimde sesleri duyuyorum ama iki hafta geçmesine rağmen bende pek değişiklik olmadı..Halen daha topluluk içine çıkma konusunda rahatsızlık yaşıyorum agl34 Neden herkeste işe yarayan bende yaramıyo anlamadım gitti dusun |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Telkinleri indirirken once kaç mb olduğu yazar.İndirdiginiz telkinler eğer çok kısa ise eksik indirmis olabilirsiniz.Tam olarak indirdiysenizde bi süre daha sabredin.Ayrica diger versiyonları klasik ve ney gibi dinlemeyi deneyin. |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Sabretmeye devam edicem anlaşılan, durum öyle gösteriyo 4897 Doğa dışında klasik ve new age hoşuma gitmişti ama bi süre sonra her ikisi de baş ağrısı yaptığından dolayı bunları dinlemekten vazgeçtim tuh788 Su seslerinde devam edeyim bakayım.. Bu arada bu mp3ler dışında extra bişiy okumamız veya yapmamız gerekiyo mu (gerçi bu soru defalarca sorulmuştur ama hismiley |
Gerekmiyor...Dedigim gibi birde telkinlerin sürelerine bakin her biri 7-8 dakika yada 10 dakika civarindadir.Eğer 1-2 dakikada bitiyorsa eksik yuklenmis olabilir. |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği uygulamaya başladım arkadaşlar sonuçlar ne olacak bakalım durumu size bildiririm çok heyecanlıyım ya sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM. |