Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz > Eğitim Seminerlerimiz

Uyarılar

Eğitim Seminerlerimiz özel eğitim seminerleri, egitim seminerleri, temel eğitim seminerleri, eğitim seminer, eğitim seminerler, eğitim semineri, eğitim seminerleri,

Temel Astroloji Eğitimi

Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve Eğitim Seminerlerimiz Temel Astroloji Eğitimi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Astroloji Nedir? İnsan hayat boyu, hatta her saniye kendini tanımak, anlamak, anlamlandırmak ister. Bunun için de, içsel ya da dışsal tüm uyaranları anlamaya, manalandırmaya çalışır. İçinde bulunduğu şartları, sistemi kavramak için tüm öğeleri değerlendirir. Elle dokunup, gözle gördüğü şeyleri fizik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eğitim Seminerlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Eğitim Seminerlerimiz nerededir kimdir Eğitim Seminerlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eğitim Seminerlerimiz hipnoz Eğitim Seminerlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eğitim Seminerlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eğitim Seminerlerimiz kuantum düşünce kitap haberi

Temel Astroloji Eğitimi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-05-2013, 01:40 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Temel Astroloji Eğitimi



Astroloji Nedir?


İnsan hayat boyu, hatta her saniye kendini tanımak, anlamak, anlamlandırmak ister.
Bunun için de, içsel ya da dışsal tüm uyaranları anlamaya, manalandırmaya çalışır.
İçinde bulunduğu şartları, sistemi kavramak için tüm öğeleri değerlendirir. Elle dokunup, gözle gördüğü şeyleri fizik âlem, maddeselleştiremediği gerçekleri ise metafizik âlem olarak tanımlar.

Kafamızı kaldırıp gökyüzüne baktığımızda, ne kadar az şey görsek de, aslında Evren’de Güneş Sistemi üzerinde yaşadığımızı fark ederiz. Dönüp dünyaya baktığımızda da, birçok alt sistemle beraber yaşadığımızı da biliriz.

İşte bu makro ve mikro âlemler arasında yer alan insan, tarih boyunca, kendini tanımlamak, anlamlandırmak için etrafındaki tüm verileri değerlendirmiştir. Bu amaçla anlamaya çalıştığı her dal kendi içinde birçok detaya ulaşmıştır. Biriken tüm bu bilgiler bilim, sanat ya da kültür olarak bizlere kadar aktarılmıştır. Bildiğimiz gibi her biri de kendi içinde birçok detaya sahiptir.

Astroloji, bu insanın kendini anlama sürecinde, makro âlemin yani, Güneş, Ay ve diğer göksel cisimlerden oluşan uzay âleminin gözlemlenmesi sonucu, elde edilen bilgilerin anlamlandırmasıdır.

Astroloji, göksel hareketleri incelerken matematiksel prensipleri kullanır. Tarih boyunca gökyüzü hareketleriyle, yeryüzündeki gözlenen olaylar, eşzamanlılık prensibiyle, bir çeşit istatistik bilgi olarak kaydetmiştir. Dünya, en basit şekliyle Güneş’in aynı noktaya gelmesiyle yılların oluşması gibi, birçok döngüyle iç içedir. Güneş dışındaki diğer göksel cisimleri de benzer döngüler içinde, yeni yıllar, başlangıçlar oluştururlar.

İşte astroloji göksel cisimlerin döngülerinden yararlanarak, yeryüzündeki olayların eşzamanlılığı saptamaya çalışarak, insanın kendisini tanıma, anlama ilimi ve sanatıdır.

Eğitim Başlangıç Tarihi: 17 Mayıs Cuma
Saat: 15:00 - 17:30 arası
Yer: Arketip Akademi Eğitim ve Danışmanlık,
İstiklal Cd. Beyoğlu / İstanbul
Eğitim Ücreti: 4 haftalık ücret 300 TL’dir
Kontenjan: Eğitim 10 kişi ile sınırlıdır.
Eğitmen: ASUDE ARGUN

Organizasyon: Hazal Akşit
Bilgi ve kayıt: info@arketipakademi.com a e-posta gönderiniz.


Bu Eğitimde Neler Öğreneceksiniz?

Klasik ve Modern Astroloji bilgilerinin birlikte verildiği Astroloji Temel Eğitimi 16 haftalık bir programdır. En temel seviyeden başlayarak astroloji ve horoskop tanıtılır. Eğitimde katılımcıların horoskopları üzerinden gidilmektedir, kişilerin haritaları derslerde incelenmektedir. Burçlar, evler, gezegenler, açılar, kombinasyonlar gibi konular katılımcıların horoskopları üzerinden aktarılır. Öğrenilen bilgilerin uygulaması profesyonel astroloji programıyla yapılmakta, programın detaylı kullanımı anlatılmaktadır.

Ders Programı

17 Mayıs Cuma - 1. Hafta Astrolojinin Tanımı, Tarihi, Eşzamanlılık Prensibi
24 Mayıs Cuma - 2. Hafta Nitelikler, Elementler, Doğanın 4 Unsuru
31 Mayıs Cuma - 3. Hafta Burçlar, Zodyak Tasarımları
7 Haziran Cuma - 4. Hafta Burçların Özellikleri
14 Haziran Cuma - 5. Hafta Burçların Genel ve Özel Etkileri
21 Haziran Cuma - 6. Hafta Gezegenler, Doğaları, Prensipleri
28 Haziran Cuma - 7. Hafta Gezegenlerin Etki Alanları
5 Temmuz Cuma - 8. Hafta Gezegenlerin Yerleşimleri
12 Temmuz Cuma - 9. Hafta Evler, Yaşam Alanları
19 Temmuz Cuma – Tatil
26 Temmuz Cuma – Tatil
2 Ağustos Cuma - 10. Hafta Evlerin Etkileri
9 Ağustos Cuma - 11. Hafta Evlerin Önem ve Özellikleri
16 Ağustos Cuma - 12. Hafta Açılar, Açı Kalıpları
23 Ağustos Cuma - 13. Hafta Major Açılar ve Minor Açılar
30 Ağustos Cuma - Tatil
6 Eylül Cuma - Tatil
13 Eylül Cuma - 14. Hafta Kombinasyonlar, Burçlar, Evler, Gezegenler
20 Eylül Cuma - 15. Hafta Horoskop Hazırlama, Solar Fire Program Kullanımı
27 Eylül Cuma - 16. Hafta Horoskop Okuma, Astrolojik Tüyolar


Özgeçmiş

Merhaba,

Ben Asude Argun... 5 Şubat 1970 saat 08:13'de görev gereği bulunduğumuz, Bursa Karacabey’de doğmuşum.

İlk, orta ve lise öğrenimini Yalova’da tamamladım. Uludağ Üniversitesi Pazarlama bölümünü birincilikle bitirip, İktisat Fakültesine geçiş yaptım. Halen Açıköğretim Fakültesi Felsefe bölümü öğrencisiyim. Profesyonel hayatta kariyer olarak, turizm, radyo ve televizyon sektöründe yöneticilik yaptım.

Gökyüzüne olan ilgim, çok küçük yaşlarda başladı. Bu ilgimi yıllar boyunca astrolojik, astronomik, kozmolojik kitaplar okuyarak geliştirdim. Amatör astronom olarak, teleskopla kişisel gözlem yapmanın yanı sıra, başta Tübitak'ın düzenlediği, çeşitli gözlem etkinliklerine de katıldım.

Uzun yıllardır araştırarak çalıştığım, astroloji alanında uzmanlaşmaya 2002 yılında başladım. Önce Doğuş Üniversitesi’nde; ardından Astrobil Derneği’nde Astrolog Hakan Kırkoğlu’ndan ve Astrolog Zeynep Süzmen Şen’den Modern Astroloji konusunda eğitim aldım. 2005 yılında “en iyi yorum ödülünü" alarak mezun oldum.

Akabinde Astrolog Öner Döşer’den Klasik Astroloji konusunda dersler aldım. 2006’da Bitirme Projesi'ni birincilikle tamamlayarak “Ustalık Belgesi” almaya hak kazandım. Ardından 2007’de Horary (Soru) Astrolojisi ve Electional (Seçimsel) Astroloji eğitimlerini başarıyla tamamladım. 2011 yılına kadar Öner Döşer'e asistanlık yaptım ve AstroArt Astroloji Okulunda dersler ve seminerler verdim.

2010 yılında ISAR, Uluslararası Astrolojik Araştırmalar Derneği'nin (The International Society of Astrological Research) Yetkinlik Sınavı'nı (ISAR Competency Exam) başarıyla tamamladım.

Astrolog Merih Akalın eşliğinde Uluslararası Dirah Akademisi’nin Vedik (Hint) Astrolojisi dersleri aldım.

Kişisel gelişim alanında da çeşitli eğitimler aldım. NLP konusunda INLPTA Practitioner Diploması sahibiyim. Kariyer Koçluğu, Kadın Girişimciliği gibi alanlarda eğitim programlarında rol aldım.

Eski astrolojik kaynaklara ilgim sebebiyle, Osmanlıca ve Arapça kurslarına gittim, el yazmalarını okuyabilmekteyim. Günümüz Türkçe'sine çevirdiğim İlm-i Nucüm (Yıldız İlmi) kitabı ve yaptığım diğer çalışmalarla bir ilki başlatıp, Kadim Astroloji dersleri vermek üzere hazırlamaktayım.

İstanbul Caddebostan’da sahibi olduğum “Jüpiter Danışma” Astroloji ve Kişisel Gelişim Merkezi bünyesinde çalışmalarıma devam etmekteyim. Çeşitli konularda astroloji seminerleri düzenlemekteyim. Astroloji öğrenmek isteyenlere Temel Astroloji, İleri Astroloji dersleri vermekteyim. Ayrıca astroloji eğitimi almış kişilere, kişisel uygulamalarımı aktardığım yine ilk ve tek olan "Horoskop Okuma" derslerini düzenlemekteyim. Tüm bu dersleri internette www.sordu.com'dan online olarak da vermekteyim.

Yoğun olarak kişisel astroloji danışmanlığı yapmaktayım. Ayrıca şirketlere kurumsal astroloji danışmanlığı yapmaktayım. Bazı insan kaynakları şirketlerine hizmet vermekteyim. Avm ve fuar etkinliklerine katılmakta, seminer sunumu ve stant çalışması yapmaktayım.

CNN Türk portalında CNNTurk.com ve burada çeşitli astroloji burç yorumları yazmaktayım.

“2012: Anlama Çağı, Astroloji Rehberi”kitabımı İdefix ve D&R’lardan satın alabilirsiniz. http://www.idefix.com/kitap/2012-anl...8CJ03A0T0DKT6W

Basında yaptığım belli başlı çalışmaları belirtecek olursam;

Ege Bölgesine yayın yapan FM 103,4 Romantik Türk radyosuna, yaklaşık 1 sene boyunca her sabah telefonla katılarak günlük astrolojik yorumlarda bulundum.

Türkmax'ta ve Cine 5’te Hülya Aydın'la Hayata Dair programında yaklaşık 2 sene yer aldım. Haftalık burç yorumları dışında, seyircilerden gelen kişisel soruları cevaplamaya ve astrolojik bilgiler vermeye çalıştım.

NTV kuruluşu, Radio N 101'e, 2 yılı aşkın süre, Sinem Soydan'la program yapıp, haftalık detaylı analizlerle, dinleyicilerin kişisel horoskoplarını okumaya çalıştım.

İnternet çeşitli uzmanları buluşturan Uzman TV'de bazı yükselen burçlara ilişkin yorumlarımı Astroloji Uzmanı Asude Argun - UZMANTV ‘dan izleyebilirsiniz.

Ülkemizin yeni havayolu olan, Tailwind Hava Yollarına ait uçak içi dergisi olan Tailwind İnflight Magazine dergisinde 2 seneyi aşkın süre aylık yorumlar yaptım.

Yeni Aktüel dergisinde, Neptün'ün burç geçişindeki etkilerini anlatan, küçük bir yorumum www.yeniaktuel.com.tr/dun117,230@2100.html linkinde yer almaktadır.

Kısacası astroloji bilgisini öğrenmeye, öğretmeye devam etmekteyim.

Siz de nereden gelip, nereye gittiğini merak edenlerdenseniz, unutmayın ki;

Yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmaz!

Esenliklerle…

Astroloji Uzmanı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2014, 02:45 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2014
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
sunger is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Temel Astroloji Eğitimi

teşekürler mükemmel paylaşım her ne kadar burçlara inanmasam da.....
sunger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Temel Astroloji Eğitimi

Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve Eğitim Seminerlerimiz Temel Astroloji Eğitimi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Astroloji Nedir? İnsan hayat boyu, hatta her saniye kendini tanımak, anlamak, anlamlandırmak ister. Bunun için de, içsel ya da dışsal tüm uyaranları anlamaya, manalandırmaya çalışır. İçinde bulunduğu şartları, sistemi kavramak için tüm öğeleri değerlendirir. Elle dokunup, gözle gördüğü şeyleri fizik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eğitim Seminerlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Eğitim Seminerlerimiz nerededir kimdir Eğitim Seminerlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eğitim Seminerlerimiz hipnoz Eğitim Seminerlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eğitim Seminerlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eğitim Seminerlerimiz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.