Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz > Eğitim Seminerlerimiz

Uyarılar

Eğitim Seminerlerimiz özel eğitim seminerleri, egitim seminerleri, temel eğitim seminerleri, eğitim seminer, eğitim seminerler, eğitim semineri, eğitim seminerleri,

27 Nisan Egitimi: Sprituel Isim Calismasi

Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve Eğitim Seminerlerimiz 27 Nisan Egitimi: Sprituel Isim Calismasi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Spritüel İsim Çalışması 27 Nisan tarihinde özel bir çalışma yapacağım.. Spritüel İsim Çalışması Bu çalışmanın 6 ay tekrarı olmayacaktır. Eskiden Ezoterik okullarda, ruhsal yolda ilerleyen öğrencilere, rehberleri tarafından özel bir isim verilirdi. Bu isim ‘yeniden doğuş’u simgelerdi. İnsiyasyon ile verilen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eğitim Seminerlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Eğitim Seminerlerimiz nerededir kimdir Eğitim Seminerlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eğitim Seminerlerimiz hipnoz Eğitim Seminerlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eğitim Seminerlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eğitim Seminerlerimiz kuantum düşünce kitap haberi

27 Nisan Egitimi: Sprituel Isim Calismasi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-04-2012, 03:25 AM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Thumbs up 27 Nisan Egitimi: Sprituel Isim Calismasi




Spritüel İsim Çalışması

27 Nisan tarihinde özel bir çalışma yapacağım.. Spritüel İsim Çalışması
Bu çalışmanın 6 ay tekrarı olmayacaktır.

Eskiden Ezoterik okullarda, ruhsal yolda ilerleyen öğrencilere, rehberleri tarafından özel bir isim verilirdi. Bu isim ‘yeniden doğuş’u simgelerdi.

İnsiyasyon ile verilen bu ad kişinin mistik yolculuğunda yaşamının amacını bulması için ve kaderinin sorumluluğunu alırken güçlenmesi için tasarlanırdı.

Ruhsal isim almak, bir hayat değişimidir. Yeni bir kimlik yaratmaktır. Yüksek bilinç ile bağlantıya geçmektir. Arınmış, saf halinizle bütünleşmenin anahtarını elinize almaktır.

Bu çalışmayı Haziran ayı için planlıyordum ancak gelen talepleriniz üzerine, Nisan ayında yapacağım..

Çalışmada yapacağım insiyasyonlar için astrolojik durum da önemli olduğundan sadece 27 Nisan akşamında bu çalışmayı gerçekleştireceğim..


Spritüel İsmin amacı: Varlığınızı ve gücünüzü keşfetmektir..




Yogi Bhajan bunu en zarif ifade edenlerden;

“Hepimiz buradayız, hayatımızın her anını paylaşacağız, spiritüel enkarnasyonunuzu ve spiritüel isminizi anlamak, yaşama gücünüzü bulmak için sorular soracağız..
Ruhsal kimliği yaşama gücü bulmadan yaşamak demek, yaşamın ziyan olması demektir, ve hiç birimiz yaşamı ziyan etmek istemiyoruz..

Senin spiritüel adın, kaderin tarafından şekillendirilen tanrısal kimliğindir, durum bundan ibarettir.
Bunu yaşayabilir veya yaşamayabilirsin ancak bu senin yol göstericindir..
Ve bu bir duadır.
Biri beni "Yogiji" diye çağırdığında bunun anlamı ‘o büyük ruhla birleşen kişidir’.
Biri beni "Bhajan" diye çağırdığında bunun anlamı ‘ilahi şarkıdır.’
ve eğer biri beni "Harbhajan Singh" diye çağırırsa bunun anlamı ‘ilahi şarkıyı söyleyen aslandır.’
Bu başka birinsanın dünyasında senin için bir duadır.
Dua nedir?
Bir çağırmadır.
Ve sen bu çağrıya cevap ver ve yüksel, bu bir artıdır. Bu insanların dualarını almanın bir yoludur.."


Spritüel İsmin Faydaları

1.Geçmişin negatif etkisinden kurtulmanızı sağlar.
2.Karmik yüklerinizin dengelenmesini sağlar.
3.Sonsuz güç ile BİR olduğunuzun farkındalığını arttırır. Gücünüzü çoğaltır.
4.Negatif enerjiden, nazardan, psişik saldırılardan korunmanızı sağlar.
Özellikle; danışmanlık, rehberlik, yaşam koçluğu, doktor, hemşire, öğretmen vs. gibi empati isteyen mesleklerde iseniz çok faydalı olacaktır.
5.Reiki v.b enerji sistemleri ile çalışıyorsanız, çalışmalarınızda ki başarınız artacaktır. Ruhsal Adınızın gücü, Che enerjinizi yükselterek, tüm çalışmalarda daha etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.
6.Adınızı mantra olarak kullanmanız, rezone olduğunuz enerji alanınızı değiştirecek ve ilişkililerinizde sevgi gücünün artmasını, yaşam blokajlarınızın da doğal ve kolay çözümlenmelerin olmasını sağlayacaktır..
7.Spritüel isim yeniden doğumu temsil ettiği için, pek çok alanda sayısız faydası vardır. Çünkü bu isim kader çizginize uygun olarak verilecek, sembolleştirelecek ve enerji ile aktif hale getirilecektir.

Çalışmaya katılmak isteyenler lütfen aşağıdaki bilgileri dikkatli okusunlar..

•Bu çalışma bir analiz çalışması değildir. Şu anki adınıza ait bir yorum, bilgi vs verilmeyecektir.
•Bu çalışmada verilen isimler, geleneğe uygun olarak sadece Sanskritçe olarak hazırlanır, başka herhangi bir dilde isim verilmez.
•Evli olanlara yada hayat arkadaşlığına karar vermiş olanlara tek bir isim verilir, sadece dişilliği ve erilliği ayırıcı ek alırlar. Çünkü okült öğretilerde çiftler, ayrı bedenlerde ki tek ruhlardır, yin ile yang, gece ile gündüz, dişil ile eril in birleşmesidir. Onlar farklı değil aynıdır, tek farklılıkları aynı ruhun iki bedene yansımış halleri olmasıdır..
•Çalışmada kişiye tek bir isim verilir, verilen isim değiştirilmez.
•Bu çalışmada alacağınız ad, Kuantum İsim’de yaptığım Yükseltici İsim Çalışmasından farklıdır. Yükseltici isim toplum içinde kullanmanız için verilir, Spritüel isim ise size özeldir ve gizli bir kimliktir. Kendi gücünüzü yükselterek kullanmanız ve düşük enerji sistemlerinden korunmanız içindir. Gücünüzün sırrıdır. Bu nedenle gizlidir.
•İsminizi insiyasyon ile alacaksınız ve adınıza özel sembolünüz ile isminizi nasıl kullanacağınız e-posta yolu ile kitapçık olarak bildirilecektir.
•İnsiyasyon saatinde evinizde vereceğim talimatları uygulayacağınız şekilde en az 15 dk. yalnız ve rahat bir şekilde kalmanız önemlidir. Her kişiye ayrı randevu verileceği için öncesinde kaydınızın onaylanması şarttır.




Eğitim ücreti: 150 Tl.
Eğitimin günü: 27 Nisan Cuma
Eğitim Yeri: bu eğitim online/ uzaktan eğitimdir. Evinizde yada rahat olacağınız bir mekanda olmanız gerekmektedir.
Eğitim saati: Her kişiye özel olarak 15 dk. lık randevu verilecektir.


Bu sürede neler yapacağınız ile ilgili bilgi, kaydınız onaylandığında e-posta olarak bildirilecektir.

Bu çalışmanın öncesinde, her bir isim için özel hazırlıklar yapmak gerekmekte. Numerolojik olarak, astrolojik olarak ve yaşam amacınıza uygun olan adınız bulunduktan sonra enerji ile yüklenecek ve sizinle rezone edilecek, öncesinde yapacağım bu çalışma çok önemli olduğun için , 26 Nisan Perşembe gününe kadar kaydı onaylanmayanlar çalışmaya dahil edilmeyecektir.

Sevgiyle
Shamanic Ozlem Şahin

Spritüle İsim Çalışmasına katılmak için, seminer@hayatimdegisti.com adresine, aşağıdaki bilgileri doldurup göndermelisiniz.


Adınız:
İkinci adınız veya rumuzunuz: Fatma yerine Fatoş / Hüseyin yerine Hüso gibi
Soyadınız:
Evli bayanlar için önceki soyadları
Doğum tarihiniz:
Doğum Saatiniz : biliyorsanız
Doğum yeriniz:
Telefon numaranız: iletişim için

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
manevi isim, özel isim, ruhsal isim, spiritual name, spritüel isim

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


27 Nisan Egitimi: Sprituel Isim Calismasi

Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve Eğitim Seminerlerimiz 27 Nisan Egitimi: Sprituel Isim Calismasi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Spritüel İsim Çalışması 27 Nisan tarihinde özel bir çalışma yapacağım.. Spritüel İsim Çalışması Bu çalışmanın 6 ay tekrarı olmayacaktır. Eskiden Ezoterik okullarda, ruhsal yolda ilerleyen öğrencilere, rehberleri tarafından özel bir isim verilirdi. Bu isim ‘yeniden doğuş’u simgelerdi. İnsiyasyon ile verilen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eğitim Seminerlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Eğitim Seminerlerimiz nerededir kimdir Eğitim Seminerlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eğitim Seminerlerimiz hipnoz Eğitim Seminerlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eğitim Seminerlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eğitim Seminerlerimiz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.