![]() |
Eft Bu Kadar Etkili Mi Selam arkadaşlar Eft yöntemini araştırırken bi video buldum. Video bu: EFT UYGULAMALARI (Topluluk Önünde Konuşma Fobisi ) ARALIK 2010.BİGA - YouTube Videoda topluluk karşısında konuşma konusunda eft uygulanıyor ve en fazla 15 dakikada korku falan kalmıyor. Eft bu kadar etkili bi yöntem mi yoksa anlık bi düzelme mi |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi Eft uygulayıp sonuç alanlar var mı forumda? |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi Ben henüz yeni üye oldum,benim için uygun olabileceğini düşündüğüm cd leri sipariş verdim,henüz elime ulaşmadı,heyecanla bekliyorum bakalım, hayırlısı. Gelişmeleri daha sonra paylaşırım, inşallah olumlu gelişmeleri..actionsmile |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi bende çok araştırdım ama hep biga issimli kişinin videosu war bu eft ile ilgili türkçe çoğunun aynı kişi tarafından yüklenmesi ilginç |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi Bende eft yi sosyal fobi için denicem olumlu sonuç alırsam bu konuda belirtirim. |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi Herşeyin başı inanç aslında. Bilinçaltınızı doğru kullandığınız sürece, yapamayacağınız bir şey ve üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorununuz olmaz. |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi bende eft yapıyorum, eft gerçekten çok etkili ve hızlı bir arınma tekniği, eft ile olumsuz duygulardan arındıktan sonra yapılan olumlamalar da çok etkili oluyor t678 |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi Alıntı:
|
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi arkadaşlar ben de özgüven eksikliği için eft yapmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. yani vuruşları " ben özgüvensizim" diye mi yapıcam bilemedim. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.t678 |
Cevap: Eft Bu Kadar Etkili Mi youtube dan arattır çıkan videolardan örnekleme yap dene, önce olumsuz sonra olumlular söyleniyo ben daha denemedim fakat çok etkili bişey olduğunu videolardan gözlemledim. sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM. |