Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   EFT Uygulamaları ( Parkinson Hastalığı) Haziran 2009 -BİGA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/619537-eft-uygulamalari-parkinson-hastaligi-haziran-2009-biga.html)

barış1974 19-08-2011 01:02 AM

EFT Uygulamaları ( Parkinson Hastalığı) Haziran 2009 -BİGA

Merhaba sevgili dostlar,

Son 7 yılda yüzlerce kişi üzerinde farklı konularda EFT çalışmaları yapmış bir ingilizce öğretmeniyim. Yaptığım çalışmalara ait videoların bazılarını , insanlara tekniğin sınırlarını göstermek adına, '' Duygusal Özgürleşme Yöntemi Uygulamaları'' adlı facebook grubumda paylaşıyorum. Umarım bu videolar EFT’nin gücüne inanan ama uygulamaya geçme konusunda sıkıntı yaşayanlara cesaret verir. Saygılarımla.

İzleyeceğiniz video yıllardır parkinson tedavisi gören, o dönemde günde 13 farklı hap kullanan, sağ kolu büyük oranda işlevini yitirmiş bir hastaya uygulanmıştır.Uygulama süresi ortalama 5 dakikadır. Uzun aralıklarla 4 kez aynı süreyle uygulanmış sonuç yine aynı olmuştur.

EFT Uygulama Videoları -( Parkinson Hastalığı 2009-Çanakkale/Biga)
EFT Uygulamaları ( Parkinson Hastalığı) Haziran 2009 -BİGA - YouTube

DiL_RU_BA 19-08-2011 02:37 PM

Cevap: EFT Uygulamaları ( Parkinson Hastalığı) Haziran 2009 -BİGA

paylaşımınız için teşekkürler.neler söylediği duyulmuyor neden?

barış1974 19-08-2011 02:41 PM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805088)
paylaşımınız için teşekkürler.neler söylediği duyulmuyor neden?

Paylaşıma verdiğiniz değerden ötürü ben teşekkür ederim. Kişinin özel hayatına dair cümleler içerdiği için saygı gereği cümleleri videoda kullanmadım.Bu tür çalışmalar kişiye özel yapıldığı için kullanılan olumlama cümleleri kişiden kişiye farklılık göstermekte

DiL_RU_BA 21-08-2011 02:19 AM

hımm o zaman saygılı olduğunuz içinde teşekkür ederim bu ne güzel ince bir düşünce böyle.

kişi haklarına girmeden mesela bizler nasıl yapabilirz bir hastalık yada olaylar karşısında bunu öğrenebilirmiyim peki ? saygı ve sevgilerimle vee kucak dolusu gülücüklerleee

MarEspEraNZa 21-08-2011 02:38 AM

başarı ve paylaşımlarınızın devamı dileğiyle
son bir kaç gündür nerede video ya da bir yazı görsem okuyorum

saygılar sevgiler sunarım

barış1974 21-08-2011 12:18 PM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805208)
hımm o zaman saygılı olduğunuz içinde teşekkür ederim bu ne güzel ince bir düşünce böyle.

kişi haklarına girmeden mesela bizler nasıl yapabilirz bir hastalık yada olaylar karşısında bunu öğrenebilirmiyim peki ? saygı ve sevgilerimle vee kucak dolusu gülücüklerleee

EFT sizinde tecrübe ettiğiniz gibi GERÇEKTEN çok güçlü bir silahtır. Bu silahı etkin kullanabilmek için ise en önemli şart hedefi doğru belirleyebilmektir, yani sorunu doğru teşhis edebilmek bu mükemmel silahı doğru kullanabilmek adına ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİDİR.

Kişi sorunun çıkış noktasıyla ilgili bir olay yada sebep hatırlıyorsa sorun yoktur, O olaya dönülür, üzerinde EFT çalışması yapılır, o olaya dair negatif ne kadar duygu varsa temizlenir ve sonuçta kişi o olaya karşı KENDİNİ ZORLASA DA OLUMSUZ HİÇ BİRŞEY HİSSEDEMEZ. Hatta o olayı ve olaydan kaynaklanan duygusunu son derece komik bulabilir hatta daha da ileriye gidip daha önceden böyle bir korkusu olmadığını bile iddia edebilir:) EFT çalışmaları sonrasında bu çok sık yaşanan bir deneyimdir ve tamamen normal karşılanmalıdır:)

Buraya kadar sorun yok. Peki ya sorunun sebebine ilişkin hatırlanan hiç bir şey yoksa?? Kişi sorununun sebebini bilmiyorsa ne yapılmalıdır? İşte sizin yaşadığınız sorunun cevabı burada gizlidir. EFT uzmanları bu durumu phobia case that requires persistence ( sabır gerektiren EFT çalışması) olarak adlandırırlar. Klasik EFT uygulamasının dışına çıkılmalı, ''Sinema Tekniği'' uygulanarak sorunun özüne ulaşmak hedeflenmelidir. Bu yol tercih edilmezse klasik eft yöntemiyle sadece sorunun etrafında dolaşır, KISA SÜRELİ rahatlamalar yaşar, ama sonuçta ne yazık ki sorunun özüne inemediğiniz için onu içinizde bir yerlerde hep hissedersiniz:(

EFTUniverse.com eft ile ilgili tüm soruların cevabını verebilen ve farklı uygulama deneyimlerinin paylaşıldığı tek internet sitesidir .Türkçe olarak kapsamlı bir internet sitesine bugüne kadar ne yazık ki bende rastlayabilmiş değilim.Ama kitap olarak grupta da tartışılan üyelerimizin olumlu görüş bildirdiği ''Yıka Beynini'' adlı kitabı daha detaylı bilgi için incelemenizi önerebilirim.Bana sormak istediğiniz bir şey olursa da elimden geldiğince yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.Saygılarımla.

DiL_RU_BA 21-08-2011 06:36 PM

çok teşekkür ederim çok özenle cevaplamışsınz. bu konuda bireysel bilgim pek yok araştırıyorum, bilgi edinmeye çalışıyorum. son zamanda çok fazala okuyup ekrana fazla bakmışım sanırım gözler dinlenmek istiyor :). ama en kısa sürede kısmetse verdiğiniz siteyi detaylı inceleyeceğim. kitap tavsiyesi içinde ayrıc a teşekkür ederim bu konuda bilgilenmek istediğim için hastaya ilaç gibi geldi:). sevgi sağlık mutltulukla ve kucak dolusu gülücüklerle kalın

MarEspEraNZa 21-08-2011 07:21 PM

klasik yöntem i az çok kavramaya çalışıyorum
o bahsedilen kısa süreli rahatlamalar yaşıyorum

kulak çınlaması ve boyun ağrısı için tekrarlar yapıyorum,bi rahatlama oluyor fakat
belirli bir zaman sonunda yine devam ediyor. daha çok hatırladıkça yeniden başlıyor diyebilirim

tamtam56 16-12-2013 07:43 PM

Merhaba,

Annem yaklaşık 1 yıl önce Parkinson hastalığı teşhisi konuldu. Tavsiye ettiğiniz EFT tekniği ile nasıl tedavi edilebilir. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Oğuzhan Alpaslan
Cep No: 0532 647 01 99

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM.