![]() |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler Alıntı:
ancak gördüğüm kadarıyla bir atıfta bulunma da sözkonusu değil. bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle yeni üyelerin üzerinede fazla gidilmemesi gerek. zira bende bu durumu yaşadım. 4 gün önce üye oldum. saygılar |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler sevgili esmir cim.. sevgili selinarosa ile birbirimizin mesajlarını anlamaya çalıştığımız için yanlış anlamalara yer verdiysek kendi adıma özür dilerim.. (yanıtlar ikimiz arasında olduğu için bana atıfta bulunmuş gibi gözükmekte.. sevgili spy.game de beni iyi tanıdığı için selinarosa ya beni yanlış anladığını söylemek istemiş.. tıpkı senin selinarosa için parantez açışın gibi o da benim için bir parantez açmak istemiş.. ) dolayısıyla yanlış anlaşmalarımızı bir kenara bırakarak doğru adreste buluşmanın keyfiyle sevgiyle devam edelim yolumuza.. bir önceki mesajımda birliğimizden beraberliğimizden söz ettim.. tüm dünyaya ulaşmaktan her bireyin kendi payına düşeni bu forumdan sevgiyle almasından bahsettim.. sevgiyle alırken arkasından aynı yollardan geçecek olanlara sevgi dolu izler bırakabilmeli.. kalıcı olan bu forum.. ben sen o her şey geçici.. geriye izlerimiz ve öğrenebildiklerimiz öğretebildiklerimiz kalacak izimizden yürümeyi seçenlere.. bu iz mutluluğa giden iz olduğu için bir çok takipçisi olacaktır.. yeni üye eski üye diye bir kimlik yarışı olmadı olmamalıda.. herkese ulaşmayı amaçlayan bir adres yeni gelen her dostu gönülden sevgisi ile kucaklar.. karşılıklı eksiklerimiz olabilir ama bunlar tamamlanacak kadar kolaydır eminim.. yürüdüğümüz bu yolda her gün yenileniyoruz ve her gün bu adreste hepimiz yeni üyeler oluyoruz.. hepimize kucak dolusu sevgiler.. kiss3 |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler çok güzel bağladınız teşekkürler |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler BAKIN BU DA ÇOK GARİP! Ben kimseye kızmadım, gücenmedim; bana ''deli'' diyorlar demedim ki, kimseyi de yanlış anlamadım ki! Sadece KENDİMDEN BAHSETTİM arada ve neden garip geldiğini AÇIKLADIM arkadaşlar, beni korkutuyorsunuz ama... lütfen, kesinlikle böyle bir şey yok yani. Ben hiç kimseye KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE atıfta bulunmak istemedim. |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler Unutun gitsin! Hepiniz çok kabasınız işte! Ben kimseyi yanlış anlamadım, kızmadım ve saldırmadım ki! Hiç misafirperver değilsiniz, çok kabasınız! Nasıl niyetimi bilmeden böyle üzerime gelirsiniz?! O SİZİN fesatlığınız! Lütfen bu mesajım da silinmesin, yoksa gerçekler bastırılıyor, insanlar susturuluyor demektir burada! |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler tamam canım elbette kalsın bu mesajın .. ark5 diğerlerini siliş nedenimi anlattım sana terli345 kabalık yaptık afedersin onun için sana çiçek getiridim.. yeni ve güzel bir başlangıç olsun.. http://img504.imageshack.us/img504/3259/352125203wn.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler Banane! Diğerlerini affetmiyorum işte! hih33 Önce masumu ez, sonra af dile; ne ala! hatta onlar dilememiş bile! Atıfmış! Ciddi şekilde algı sorunları olduğu belli! Ve de fesatlar! Madem bu kadar negatifler burada ne işleri var hem de yönetici olarak?! XPPPPPPPPPP |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler evt arkadaşlar yeni üyelere neden daha hassas olmamıs gerektiğini canlı örnekle anlamış olduk 12389 abartma , sende artık tamam guitar bak bende yeni üyeyim bişi diyo muyum hadi iyi forumlar. |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler Alıntı:
'Ben dünyadan kopuk yaşıyorum, bu yüzden pek çok kişinin bilmediği şeyleri bilirim; ama herkesin bildiği çoğu şeyi bilmem.' bunu yeni farkettim, çakralarım daha yeni açıldı sanırsam. bunu açar mısın. ne bu, thumbsanim wat iz diz ? şaka bi yana, biraz daha açabilirsen iyi olur zira bu foruma girdikten sonra çakralarım fena halde açıldı meraklıyım ve de gomblexliyim. dünyadan nasıl kopuk yaşıyosun, ve buna ramen pek çok kişinin - ki bunların içinde ben de varım - bilmeyipte senin bildiklerini bizimlen paylaşmanı arzuhal eder isek nası bi tepki vereceğini ve cevaplarını merak ettim. şakayla karışık mesajım umarım yeni bir infiale neden olmadan amacına ulaşır. herkese sevgiler iyi forumlar |
Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler Bi dakka ya, çakralarım daha yeni açıldı sanırsam. bunu açar mısın. ne bu, thumsanim wat iz diz ? khkh56 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 PM. |