Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/2481-eft-ile-ilgili-anahtar-kelimeler.html)

esmir 15-09-2008 11:16 AM

Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

esmir Nickli Üyeden Alıntı
kimsenin sayın selinorsa ya deli demediği gayet açık

sanırım biraz kendinden bahsetmek istemiş, biraz da garip olan nedir sorusunun yanıtını vermeye çalışmış

paylaşımın için teşekkür ederiz sayın selinorsa

dusun

aksini iddia etmediğim açıkça görünüyor. aynı fikirdeyiz sanırım sn esmir.
cevap vermeye çalıştığı aşikar fakat birilerine atıfta bulunarak olmamalı...

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

evet elbette aynı fikirdeyiz.

ancak gördüğüm kadarıyla bir atıfta bulunma da sözkonusu değil.

bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle yeni üyelerin üzerinede fazla gidilmemesi gerek. zira bende bu durumu yaşadım. 4 gün önce üye oldum.

saygılar

shamanic 15-09-2008 11:50 AM

sevgili esmir cim..

sevgili selinarosa ile birbirimizin mesajlarını anlamaya çalıştığımız için yanlış anlamalara yer verdiysek kendi adıma özür dilerim..
(yanıtlar ikimiz arasında olduğu için bana atıfta bulunmuş gibi gözükmekte.. sevgili spy.game de beni iyi tanıdığı için selinarosa ya beni yanlış anladığını söylemek istemiş..
tıpkı senin selinarosa için parantez açışın gibi o da benim için bir parantez açmak istemiş.. )

dolayısıyla yanlış anlaşmalarımızı bir kenara bırakarak doğru adreste buluşmanın keyfiyle sevgiyle devam edelim yolumuza..

bir önceki mesajımda birliğimizden beraberliğimizden söz ettim..
tüm dünyaya ulaşmaktan her bireyin kendi payına düşeni bu forumdan sevgiyle almasından bahsettim..
sevgiyle alırken arkasından aynı yollardan geçecek olanlara sevgi dolu izler bırakabilmeli..

kalıcı olan bu forum.. ben sen o her şey geçici.. geriye izlerimiz ve öğrenebildiklerimiz öğretebildiklerimiz kalacak izimizden yürümeyi seçenlere..
bu iz mutluluğa giden iz olduğu için bir çok takipçisi olacaktır.. yeni üye eski üye diye bir kimlik yarışı olmadı olmamalıda..

herkese ulaşmayı amaçlayan bir adres yeni gelen her dostu gönülden sevgisi ile kucaklar..
karşılıklı eksiklerimiz olabilir ama bunlar tamamlanacak kadar kolaydır eminim..

yürüdüğümüz bu yolda her gün yenileniyoruz ve her gün bu adreste hepimiz yeni üyeler oluyoruz..

hepimize kucak dolusu sevgiler.. kiss3

esmir 15-09-2008 12:07 PM

çok güzel bağladınız teşekkürler

selinarosa 15-09-2008 06:08 PM

BAKIN BU DA ÇOK GARİP! Ben kimseye kızmadım, gücenmedim; bana ''deli'' diyorlar demedim ki, kimseyi de yanlış anlamadım ki! Sadece KENDİMDEN BAHSETTİM arada ve neden garip geldiğini AÇIKLADIM arkadaşlar, beni korkutuyorsunuz ama... lütfen, kesinlikle böyle bir şey yok yani. Ben hiç kimseye KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE atıfta bulunmak istemedim.

selinarosa 15-09-2008 06:14 PM

Unutun gitsin! Hepiniz çok kabasınız işte! Ben kimseyi yanlış anlamadım, kızmadım ve saldırmadım ki! Hiç misafirperver değilsiniz, çok kabasınız! Nasıl niyetimi bilmeden böyle üzerime gelirsiniz?! O SİZİN fesatlığınız! Lütfen bu mesajım da silinmesin, yoksa gerçekler bastırılıyor, insanlar susturuluyor demektir burada!

shamanic 15-09-2008 06:18 PM

tamam canım elbette kalsın bu mesajın .. ark5
diğerlerini siliş nedenimi anlattım sana terli345

kabalık yaptık afedersin onun için sana çiçek getiridim..

yeni ve güzel bir başlangıç olsun.. http://img504.imageshack.us/img504/3259/352125203wn.gif

sevgiler.. kiss3

selinarosa 15-09-2008 07:44 PM

Banane! Diğerlerini affetmiyorum işte! hih33 Önce masumu ez, sonra af dile; ne ala! hatta onlar dilememiş bile! Atıfmış! Ciddi şekilde algı sorunları olduğu belli! Ve de fesatlar! Madem bu kadar negatifler burada ne işleri var hem de yönetici olarak?! XPPPPPPPPPP

esmir 15-09-2008 10:56 PM

evt arkadaşlar yeni üyelere neden daha hassas olmamıs gerektiğini canlı örnekle anlamış olduk 12389

abartma , sende artık tamam guitar

bak bende yeni üyeyim bişi diyo muyum

hadi iyi forumlar.

esmir 15-09-2008 11:08 PM

Alıntı:

selinarosa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar selinarosa

garip olan nedir.. dusun

Ben dünyadan kopuk yaşıyorum, bu yüzden pek çok kişinin bilmediği şeyleri bilirim; ama herkesin bildiği çoğu şeyi bilmem. Eft nin ne olduğunu bilmiyorum, ne bankacılık alanında ne de diğer alanlarda...bu yüzden hem bankacılık hem de anladığım kadarıyla bir tür disiplin-öğreti olması bana çok garip geldi. Aslında sitedeki puan kazanımları ve benzeri sistem de benim için çok garip. Hatta bana bu kadar garip gelen bunca şeye şaşan bir tepki verdiğimde hiç garip bir şey göremediği için ''garip olan nedir'' diye soran birisi de çok garip! ttli3 Üzgünüm ama bunların hepsi benim için çok garip, diğer herkes için de ben öyleyimdir zaten. Bu yüzden ''deli'' olarak anılmak bana hiç garip gelmiyor artık. ttli3

Bi dakka ya,

'Ben dünyadan kopuk yaşıyorum, bu yüzden pek çok kişinin bilmediği şeyleri bilirim; ama herkesin bildiği çoğu şeyi bilmem.'

bunu yeni farkettim, çakralarım daha yeni açıldı sanırsam. bunu açar mısın. ne bu, thumbsanim wat iz diz ?

şaka bi yana, biraz daha açabilirsen iyi olur zira bu foruma girdikten sonra çakralarım fena halde açıldı meraklıyım ve de gomblexliyim.

dünyadan nasıl kopuk yaşıyosun, ve buna ramen pek çok kişinin - ki bunların içinde ben de varım - bilmeyipte senin bildiklerini bizimlen paylaşmanı arzuhal eder isek nası bi tepki vereceğini ve cevaplarını merak ettim.

şakayla karışık mesajım umarım yeni bir infiale neden olmadan amacına ulaşır.

herkese sevgiler

iyi forumlar

taçyaprak 15-09-2008 11:24 PM

Bi dakka ya,

çakralarım daha yeni açıldı sanırsam. bunu açar mısın. ne bu, thumsanim wat iz diz ?
khkh56 khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 PM.