Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   EFT MUCİZESİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/14185-eft-mucizesi.html)

FİDAN TUBA 16-10-2008 01:42 PM

Ynt: EFT MUCİZESİ

sadece soruna odaklı eft yaptığınızda vücudunuzun bu sorununun sebebini bulmsası aylar belki de yıllar alır kim bilir...işe yarar ama ne zaman allah bilir aa34......sorunun asıl kaynağını bulşup yaptığınızda eki bu sorunun sizde yaratttığı etkiye bağlı olarak değisir ama en derin durumlar bile sizin ara ara tekrara ettiğiniz eft ile en fazla 1 ayda çözülür...bazen tek bir seansta bile bitebiliyor..........

SinanATASOY 16-10-2008 05:12 PM

Demekki neymiş? Alt başlıktayken arama fonksionu kullanıldığında sadece o başlığı arıyormuş.. Teşekkürler kırmızı çiçek..

sances94 16-10-2008 06:35 PM

şu an benimde başım feci ağrıyor.ama ben başımın ağrısının esas sebebini bulmak için düşündüğümde daha da çok ağrıyor.en iyisi biraz kestirmek

FİDAN TUBA 17-10-2008 12:45 PM

merhaba
ben sanırım eft yi tam anlatamadım size...kast ettiğim günlük olaylar içerisnde ara ara yasanan ağrılar değil...olay daha kapsamlı olmalı....yorucu bi gün geçirmiş olabilirsiniz başınız ağrıyabilir...geçer bunda o kadar da korkulacak bi şey yok...hani ama bu kadar gündelik olaylarda bile bilebilirsinz bazen neden olduğunu: örneğin müşterinize çok sinirlenmişsinizdir başınız tutmuştur ondan ağrıyodur ya da başka bi gerginlikten...bunun sebebini bulabilrsiniz kolylıkla...ama bunlar olabilecek basit şeylerdir kısa sürede de geçer....fakat ben daha zorlu ve sizi gerçekten hayatınızı zorlatan ağrılardan bahsediyorum aslında...mesela migren...benim vardı....bu oyle bi bela ki aldı mı basını zı kaldıramıyorsunuz ...tuttu mu da tutu yo illlet...işte bunun sebebini bulduğunuzda o zaman bu hastalıktan kurtuluyosunuz...bi daha sizin başınıza sorun açmıyor...ama bunu basınız ağrırken yapmıyorsunuz acıyın kendinize daha da çok kıvranmayın ağrıdan y789.....bi boş vaktiniz mutlaka oluyodur bunu düşünmek için...ama gündelik ağrılara çok takılmayın sebebini farkındalığınız çok artınca daha kolay bulursunuz...bulamazsanız da vucut bu biraz ağrısın ne olur ki hpm2............anlatabilmişimdir umarım...........

FİDAN TUBA 30-10-2008 03:32 PM

selamlar herkese;
dün kendi adıma gerçekten çok büyük bir adım atttım.....1 ayı geçkin süredir biliyorsunuz sigarayı bıraktım eft yardımıyla......bunu en çok sevgiye ihtiyaç duyduğum melankolik anlarımda yapıyordum....sevgi açısından bir hayal kırıklığına uğradığımda derhal bir sigara yakardım...uzun zamandır bu şekilde kavgalar sevgi kaynaklı hayal kırıklılkları olmuyordu......ama dün gene oldu.......oldukça üzüldüm...ama dinlediğim scriptlerin etkisiyle su an yerlerde değilm çok şükür ki.........ve de en önemlilerden birisi......:sigara yakmadımmmmmmmmmmmmmm......bu benim için çok önemli bir testti.....etttiğim kavgadan sona kesin artık bu defa yakarım diye korkuyordum ama olmadı........oleyyyyyyyy.........ben çok iyiyiym yaaa..........kendimle gurur duyuyorum...ben duymayayım da kimler duysun.... derty.......ama kırgınlığım hala devam ediyor..........umarım o da kısa zamanda geçer...........

yesıl 13-12-2010 06:26 PM

Cevap: EFT MUCİZESİ

mrb fidan tuba sevgi aclıgını hangi olumlamalarla giderdin yaredımcı olabilirmisin

arca 15-12-2010 10:03 AM

Cevap: EFT MUCİZESİ

Olumlamalar bölümünde sevgi olumlamaları var sevgili yeşil. Önce kendini sevmek ve affetmekle başlayabilirsin. İçinizdeki Ben'e seni seviyorum, seni olduğun gibi kabul ediyorum, kendimi sana adıyorum, sen önemlisin gibi...

cadi_bm 15-12-2010 11:52 AM

Cevap: Ynt: EFT MUCİZESİ

Alıntı:

FİDAN TUBA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 84092)
merhaba
ben sanırım eft yi tam anlatamadım size...kast ettiğim günlük olaylar içerisnde ara ara yasanan ağrılar değil...olay daha kapsamlı olmalı....yorucu bi gün geçirmiş olabilirsiniz başınız ağrıyabilir...geçer bunda o kadar da korkulacak bi şey yok...hani ama bu kadar gündelik olaylarda bile bilebilirsinz bazen neden olduğunu: örneğin müşterinize çok sinirlenmişsinizdir başınız tutmuştur ondan ağrıyodur ya da başka bi gerginlikten...bunun sebebini bulabilrsiniz kolylıkla...ama bunlar olabilecek basit şeylerdir kısa sürede de geçer....fakat ben daha zorlu ve sizi gerçekten hayatınızı zorlatan ağrılardan bahsediyorum aslında...mesela migren...benim vardı....bu oyle bi bela ki aldı mı basını zı kaldıramıyorsunuz ...tuttu mu da tutu yo illlet...işte bunun sebebini bulduğunuzda o zaman bu hastalıktan kurtuluyosunuz...bi daha sizin başınıza sorun açmıyor...ama bunu basınız ağrırken yapmıyorsunuz acıyın kendinize daha da çok kıvranmayın ağrıdan y789.....bi boş vaktiniz mutlaka oluyodur bunu düşünmek için...ama gündelik ağrılara çok takılmayın sebebini farkındalığınız çok artınca daha kolay bulursunuz...bulamazsanız da vucut bu biraz ağrısın ne olur ki hpm2............anlatabilmişimdir umarım...........

Selammmm bende de var migren. Geldi mi gitmezzz.Offffffff. Sebebini nasıl buldun nasıl bulmalı ;)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM.