![]() |
YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Merhaba arkadaşlar, http://img1.loadtr.com/b-376266-g%C3..._surat_gif.gif 22 MART SALI GECESİ 23:00'de CEM TV'de MELDA TUNCEL'in sunduğu YAŞAM MİMARI Programında ''Çekirdek İnancınızı Bulun Yaşamınızdan Engelleri Kaldırın.'' Çekirdek İnanç Çalışması ile yaşamımızdaki dirençlerden nasıl kurtulabiliriz? bunlar konuşulacak. Konuklar: Kişisel Gelişim Uzmanı ABDULLAH CANITEZ ve Subliminal Telkin Uzmanı ATAKAN SÖNMEZ Her şeyin değişmesi için tek sihirli değnek ÇEKİRDEK İNANÇ! Not: Yayını Digiturk, uydu ve internet üzerinden izleyebilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI çok güzel bir haber, facebookta da bilgisi verilmiş. uyuyakalmamalı izlemeli faydalanmalı... teşekkürler.... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI ii çok güzel yayını bekliyoruz......... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Alarm kurmalı hatırlatmaya not etmeliyim. Umarım bebişler uyur o saate Teşekkürler bilgi için canım..... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Yayın başlamak üzere. İzlemek isteyen arkadaşlarımız kaçırmasınlar. :) Sevgiler. actionsmile |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI başlıyoooooorrrrrr. başladı. kimler izliyor bakalım :) |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Anasayfa | Cem TV - İlkeli Dürüst Yayıncılık canlı izleyebilirsiniz. |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI programın sunucusu hanımefendi dinlemeyi başabilirse inşallah, çok süper olacak............ |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Bağlanan kişiye saygım var ancak resmen programı sabote etti. |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI dilerim çoğunluk izlemiştir.. harika bir program oldu... sevincli sevgili atakan ve abdullah'ı yürekten kutlarım.. ark5 http://img122.imageshack.us/img122/3561/qaripiv9.gif güzel ışıkları daim olsun sevgiler.. |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI güzel ama kısa bir program oldu.soluksuz izledim.kişisel gelişimle ilgili programları daha sık yapmalılar.Atakan beyin kişisel gelişimin önemiyle ilgili verdiği örnek cuk oturdu diyebilirim.Abdullah beyi ve Atakan beyi kutluyorum.bu konuda ilerleyen dönemlerde çok daha geniş kitlelere rehberlik edeceklerine yürekten inanıyorum.sevgilerle... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI cok merakla ve hevesle beklediğim pırokramı son bir saatinde uykuya yenik düştüm yaaa cok da izlemeyi istiyordum yalnız izlediyim sürece harıkaydııııı atakan bey ve abdullah beyi kutluyorum daha cok ekranlarda görmek dilegiyle |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Hiç kaçırır mıyım? İzledim ve maille tebrik ettim ama okunmadı maalesef... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Çok haklısınız, söyledikleri güzel ama biraz fazla konuşuyordu, fakat program sayesinde Atakan ve Apdullah bey'i gördük, konu zaten oldukça ilginç... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Bütün olup biteni iş işten geçtikten sonra duyduğuma inanamıyorum, hay allah... Yine de tebrik ederim, dilerim bir diğerini kaçırmadan izlerim... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Super bir programdı 1 dksini bile kaçırmadım. inşallah digiturk kayıt etmiştir defalarca izlerim :) |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Alıntı:
|
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI arkadaslar malesef izleyemedim ben acaba o aksam ki programla ilgili video bulamazmiyiz.... |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Alıntı:
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI bende izledim, çok güzel programdı.Tebrik ederim .Ayrıca çok şıktınız :) |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI arkadaşlar acaba her hafta mı var bu proğram.şimdi gördüm eğer yoksa kaçırdım.çooook üzülürüm çok. |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Melda hanımın programı her hafta var. Bundan sonra her hafta Pazartesi günü saat 21:30-23:30 arasında yayınlanacak. Tabii ki konular ve konuklar her hafta değişmekte. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI ne yazıkki geç kaldım izlemek için çekirdek inancım tespit etmeyi çok isterdim |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI Programda çekirdek inanç tespiti yapılmadı. Genel bilgiler verildi konu hakkında. Videoları facebook sayfamıza eklenmiştir. Dilerseniz oradan izleyebilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI faceye eklenen videoyu sitemize eklemniz mümkünmüüü ? (rica etsemm) ben faceye ekli değilimm de izleyemedimdee vaktim olmadı |
Cevap: YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI süperdi bz bayıldık.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 AM. |