Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/616180-zerynthia-super-modumuzu-tebrik-ediyoruz.html)

hayatimdegisti 08-11-2010 06:28 PM

Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz

Özellikle son aylarda her şeye tek başına koşturan desteği ile forumumuzu aktifleştiren Zeynthia bundan sonra Süper Mod olarak forumumuzda devam ediyor.
Emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm dileklerin gerçek olsun iyi ki varsınactionsmile

planner 08-11-2010 06:34 PM

Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz

Bir tebrik de benden olsun. Nice mutlu, verimli forumlara.:)

(Doğum günü kutlar gibi oldu.:) )

Sevgiyle kalın.actionsmile

bluegirlx 08-11-2010 06:36 PM

süpersin artık ..süper olmak için bir nedenin daha varr..hayırlı olsun..

Işıldayan Safir 08-11-2010 07:10 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777676)
Özellikle son aylarda her şeye tek başına koşturan desteği ile forumumuzu aktifleştiren Zeynthia bundan sonra Süper Mod olarak forumumuzda devam ediyor.
Emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm dileklerin gerçek olsun iyi ki varsınactionsmile

Atakan bey çok teşekkür ederim. Ama tek başına demeyin yaa. Her şeyde Atakan beeeeyyy diye kim peşinizde koşuyo. Kim diyo benden başka ona bakın, şuna bakın, şuna da bakın, onu napıyım, aaa bak bu olmamış diye. Anlaşılan pek çaktırmıyorum ama size de çok iş yüklüyorum. :)) Mütevaziliğinizden şikayet de etmiyosunuz. girlhaha

Ben siz benden kurtulmaya çalışırsınız diye düşünüyordum ama süper mod yaptınız. Valla teşekkür ederim. Rengimiz de aynı oldu. Bunu da ayrıca belirtmek isterim. Mod halimle sizi o kadar uğraştırıyodum. Şimdi süper olduğuma göre başınıza daha çok iş çıkarıcam demektir. khkh56

Çok teşekkürler. Siz de iyi ki varsınız. Ben tüm dileklerinizi gerçekleştireceğinizi bildiğim için her birinin hayatınıza en hayırlı şekilde girmesini dilerim.

Ayyy havaya girdim. Hiç mütavazi olamicam. khkh56

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777677)
Tebrik ederim Zerynthia956kSüper Moderatorluk çok yakıştı.y789Hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim tatlım. Ne yalan söyliyim bende beğendim kendimi böyle. girlhaha

Hem en çok yardımlaştığım hem de en iyi şekilde iletişim kurduğum arkadaşımsın. Bana katkıların için de ayrıca teşekkür ederim. actionsmile

Sevgiyle kal. actionsmile

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777679)
Bir tebrik de benden olsun. Nice mutlu, verimli forumlara.:)

(Doğum günü kutlar gibi oldu.:) )

Sevgiyle kalın.actionsmile

Teşekkür ederim plannerciğim. Bu doğum günü kutlaması gibi tebrik mesajlarının şerefine bugünü fahri doğum günüm olarak ilan ediyorum. khkh56

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777680)
süpersin artık ..süper olmak için bir nedenin daha varr..hayırlı olsun..

Canım yaaa. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsın sen hayat kurtarıcım... Evet süper oldum ben. Ben süper olduğuma göre etrafımdakilere de bulaştırıcam demektir. Hepimiz süperiz yani. girlhaha

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

Neptün 08-11-2010 07:31 PM

vaaay vaaay harika! işte buna sevindim. Tebrik ederim Zerynthia :) harikasın

kumsal1980 08-11-2010 08:59 PM

Tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insan ve herşeyin en iyisini hakediyor.Tebrik ediyorum :)))

Işıldayan Safir 08-11-2010 11:05 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777692)
vaaay vaaay harika! işte buna sevindim. Tebrik ederim Zerynthia :) harikasın

Teşekkürler cliviaf. Çok naziksin. Sen de harikasın.

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777702)
Tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insan ve herşeyin en iyisini hakediyor.Tebrik ediyorum :)))

Teşekkür ederim Mesutcum. Beni çok doğru tanımışsın. girlhaha

yeni bir hayat 08-11-2010 11:57 PM

oh nihayet, tebrik ederim hazal'cım..bu görevi fazlasıyla hakediyordun..
Ben de emekli olabilirim artık :)))

matri 09-11-2010 12:30 AM

tebrik ederim dostum, aslinda yazilarin aktivitelerini takip ederken, seni hep supermod olarak hayal etmistim, yani bu benim icin pek surpriz olmadi, aksina simdiye kadar mod olarak kalmani anlamis degilim :)) tebrik ederim sevgili supermod um.. bu sana daha cok sorumluluk yukleyecektir, sana bolca sabir ve saglik diliyorum, bu kadar isin uzerinden gelmek icin bunlara ihtiyacin olacaktir. saygilar sunarim.

_pretty_ 09-11-2010 12:56 AM

Tebrik ediyorum Zerynthia ve hayatında güzelliklerin mutlulukların fazla fazla olmasını diliyorum.iyiki varsınnnnnnn.clappinghismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM.