![]() |
Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz Özellikle son aylarda her şeye tek başına koşturan desteği ile forumumuzu aktifleştiren Zeynthia bundan sonra Süper Mod olarak forumumuzda devam ediyor. Emekleri için çok teşekkür ediyorum. Tüm dileklerin gerçek olsun iyi ki varsınactionsmile |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz Bir tebrik de benden olsun. Nice mutlu, verimli forumlara.:) (Doğum günü kutlar gibi oldu.:) ) Sevgiyle kalın.actionsmile |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz süpersin artık ..süper olmak için bir nedenin daha varr..hayırlı olsun.. |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz Alıntı:
Ben siz benden kurtulmaya çalışırsınız diye düşünüyordum ama süper mod yaptınız. Valla teşekkür ederim. Rengimiz de aynı oldu. Bunu da ayrıca belirtmek isterim. Mod halimle sizi o kadar uğraştırıyodum. Şimdi süper olduğuma göre başınıza daha çok iş çıkarıcam demektir. khkh56 Çok teşekkürler. Siz de iyi ki varsınız. Ben tüm dileklerinizi gerçekleştireceğinizi bildiğim için her birinin hayatınıza en hayırlı şekilde girmesini dilerim. Ayyy havaya girdim. Hiç mütavazi olamicam. khkh56 Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile Alıntı:
Hem en çok yardımlaştığım hem de en iyi şekilde iletişim kurduğum arkadaşımsın. Bana katkıların için de ayrıca teşekkür ederim. actionsmile Sevgiyle kal. actionsmile Alıntı:
Sevgiyle kal. actionsmile Alıntı:
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz vaaay vaaay harika! işte buna sevindim. Tebrik ederim Zerynthia :) harikasın |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz Tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insan ve herşeyin en iyisini hakediyor.Tebrik ediyorum :))) |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz Alıntı:
Sevgiyle kal. actionsmile Alıntı:
Sevgiyle kal. actionsmile |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz oh nihayet, tebrik ederim hazal'cım..bu görevi fazlasıyla hakediyordun.. Ben de emekli olabilirim artık :))) |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz tebrik ederim dostum, aslinda yazilarin aktivitelerini takip ederken, seni hep supermod olarak hayal etmistim, yani bu benim icin pek surpriz olmadi, aksina simdiye kadar mod olarak kalmani anlamis degilim :)) tebrik ederim sevgili supermod um.. bu sana daha cok sorumluluk yukleyecektir, sana bolca sabir ve saglik diliyorum, bu kadar isin uzerinden gelmek icin bunlara ihtiyacin olacaktir. saygilar sunarim. |
Cevap: Zerynthia Süper Modumuz'u Tebrik Ediyoruz Tebrik ediyorum Zerynthia ve hayatında güzelliklerin mutlulukların fazla fazla olmasını diliyorum.iyiki varsınnnnnnn.clappinghismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM. |