![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI bir işe başvurmadan önce sizden istenilen nitelikler ve iş tanımı yapılır ya aynen onun gibi olmuş.. öle de zaten sanırım.. ben bu şekilde yazıları okumaktan artık çok sıkıldım ve iş ilanlarına bu yüzden hiç bakasım bile gelmiyo.. sözüm size değil.. insanlara kızgınım sadecenek o kadar.. yanlış anlaşılmak istemem.. konu açmak çok basit ama önemli olan veriminin olabilmesi.. işte ben onu şimdiden burda yakalarmıyım bilemiyrm ama ı ıı şimdilik yokum ben.. sanırım.. tam emin değilimde.. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI telkin cd hediyeli aktivite çalışmasına nasıl katılabiliriz,başvurabiliriz |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI bu arada face gruptan söz açılmışken hayatım değişti ailesi facede çok aktif değil..face grubu en azından girip gezmenizi öneririmm..sevgilier.. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Katilan ve katkida bulunan arkadaşlara özellikle bu aktiviteyi takip eden Zerynhtia'ya emekleri için çok teşekkürler... WWW.telkincd.com ikişer adet cd seçip mail atip bildirmeniz yeterli olacaktır. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Harika arkadaşlar çok teşekkürler. Hepinizi tebrik ediyorum. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Ben de KAZANMIŞIM... Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Çok uzun zamandır bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum.Çok çok teşekkür ederim. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI bende varimmm |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Kazanan tüm arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Ancak bu aktivitemiz sona erdi. Katılımlarınızı ve yorumlarınızı aşağıdaki aktivitemizde yapabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ktivitesi.html Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Alıntı:
|
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI Alıntı:
Tıpkı burada benzetmede bulunduğunuz gibi bu telkinleri kazanan arkadaşlarımız da var. Ve bu koşullara uygun oldukları için aldılar. Kızgın olduğunuz kendinizsiniz bence. Sadece kendinize bazı bahaneler arayıp suçluyu gizliyorsunuz. İşe giremediğiniz için insanları suçlamak yerine kendinizi geliştirmek ve verimli olabilmek için neler yaptığınızı gözlemleyin. Benzetmeniz güzel ancak her başlık altına bu tür mesajlar yazmak yerine günlük açıp günlüğünüzde iş sorunlarınızı ve deneyimlerinizi belirtebilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |