![]() |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EKİM AYI BAŞVURULARI Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3 Geç kalmış sayılmazsınız. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EKİM AYI BAŞVURULARI ben 48 yaşındayım evliyim allah bagışlarsa iki tane oglum var birde dünya güzeli eşim var hayatı seviyorum müzik dinlemeyi seviyorum gezmeyi araba kullan mayı seviyorum |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EKİM AYI BAŞVURULARI Merhaba arkadaşlar, Şuan itibariyle paylaşımlar ve katılım çok düşük olduğu için ay sonunda isim verebilmem mümkün gözükmüyor. Ancak 5 gün var. Bu sürede çok şey değişebilir. Paylaşımların çoğalmasını dilerim. Paylaşımlar yapılırken kriterler özellikle dikkate alınırsa çok memnun olurum. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ EKİM AYI BAŞVURULARI Ekim ayı içerisinde kayda değer bir katilim gözükmüyor.Ancak kasim ayi içerisinde aktif olan üyelerimiz mevcut. Bu nedenle Ekim ayının ödülleri hediye telkinler kasım ayına devretmiştir. 3 kişiye kasım ayında 1 er adet yerine 2 şer adet özel cd yapilacaktır. Keyifli forumlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM. |