![]() |
Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Kuantum İsim Analisti Özlem Şahin (Shamanic) 9 Haziran Çarşamba günü Show TV 10:45 de yayınlanan Seda Sayan'ın 'Sabahın Sedası' programına konuk olacaktır. Programda ismimizin ve soyismimizin hayatımıza ne gibi etkileri olabileceği konusunda bilgi verilecektir. İzlemenizi tavsiye ederim :) Hayatım Değişti ekibi olarak kendisine başarılar, sizlere de iyi seyirler diliyoruz. Sonsuz ve tanımsız sevgiyle.. |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Çok güzel. ;) |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran insallah unutmam izlerim (: |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran canım arkadaşım...tebrik ediyorum..956k.harika bir program olucak...bundan eminim...başarılarının kat be kat artması dileğiyle...actionsmile |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran ya işteyiz?nasıl izleyeceğiz?kayıt şansı yok mu :( |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Videosunu izleyebilme imkanı sağlarsanız seviniriz. Çünkü o saatte imkansız. Sevgilerimle... |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran sırf özlem hanım için okula gitmicem izlicem onu. |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Alıntı:
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran bitmedi ama yarın sınav yok:) |
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran sen neden izliyemiyorsun ablacım?? |
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran mesleğin ne ablacım? |
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Harika bir haber izlemeye çalışıcam. Teşekkürler bilgilendirme için. Sevgiler. :zpzp: |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Çok keyifli bir yayın olacak. Bende mutlaka izleyeceğim. Tv kartı olan arkadaşlarımız kaydedip video sitelerine eklerlerse sitede yayinlayabiliriz. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran izledim çok kısaydı:( |
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran evet çok kısaydı bütün sabah seda saynı izlemek zorunda kaldım ama olsun =)) bazı ipuçları (ipucu diyorum çünkü cidden çok kısa sürdü) işime yaradı=)) e harfim var a harfim var l harfi var oh oh=))) |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran evet ya seda sayan a katlanmak zorunda kaldım:( |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Eğer google veya benzeri bir arama motorunda ''Seda Sayan 9 Haziran İzle'' benzeri anahtar kelimelerle bir arama yaparsanız, ilgili bölümü izleyebileceğinizi sanıyorum. |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran |
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran aa Atakan Beycim nerden buldunuz bunu sevincli her zamanki gibi süpersiniizzz.. ark5 teşekkür ederim.. blissy |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran hahhaa çok hoş yhaaa tanıdık görmüşşş gibi sevndim =))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |