![]() |
Cevap: Süper Moderatorlerimiz girlhaha spestnaz'cım canım sağol :) Sen de süpersin, senin rengin benim gözümde kıpkırmızı. kiss3 Mümin'cim önce teşekkür ederim, Sen de iyi ki varsın canım dostum benim. Ben de seni çoook seviyorum sevincli ve benim gibi çok insan var :) Afd bana red diyebilirsin kısaca, redy de diyebilirsin, Belgin de diyebilirsin. Bu hakkı sadece sana veriyorum, başkası derse aaa bana mı diyor demem, üzerime alınmam, görmemezlikten gelirim Belgin dışında y789 |
Cevap: Süper Moderatorlerimiz amin... |
Cevap: Süper Moderatorlerimiz peki belgin hanım beni şımartıyorsunuz yapmayınız. t678 |
Cevap: Süper Moderatorlerimiz çok tebrikler. ben de moderatörlerden birinin asistanı olabilir miyim girlhaha |
Cevap: Süper Moderatorlerimiz Afd'cim moderatorken uçabiliyorduk, şimdi süper mod olduk artık konabiliyoruz da sevincli[/quote] ayyy çok sevindim sitemizin iki süper moderatörü var artık hem uçuyor hem konabiliryorlar birde gözlerinden ışın çıkarırlarsa bu iş tamam demektir.y789 |
Cevap: Süper Moderatorlerimiz sevgili süper moderatörlerimizi tebrik ediyorum sevgilerO0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |