Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   pisimbat.com açıldı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/463193-pisimbatcom-acildi.html)

hayatimdegisti 31-12-2009 05:13 PM

pisimbat.com açıldı...

Paşa Kedimiz Pisimbat'ımızın sitesi pisimbat.com Pisimbat'ın Eserekli Saatleri açılmıştır.
2010 yılında yazılarını bizim sitemizin yanısıra kendi sitesinden de takip edebileceksiniz.cat56

Güneşli bir istanbul sabahı gibiyim,Kadıköyden vapur ile yola çıkmış,dalga kıranlarda birbirine nispet yaparcasına oturan martıyım,karabatağım.Boğazın ince gerdanından geçmeyi bekleyen kocaman bir yük gemisi gibi dolu yüreğim.Demli çay,kola,salep.. yokmu alan diye bağıran satıcıyım vapurdaki.Yanpiri yanpiri iskeleye yanaşan vapurum.Yaşlı teyzeyim düşmeden inmek için sıkı sıkı tutunan demirlere,büfelerden yükselen lahmacun,tost,sosisli,döner kokusuyum.Müşterisini bekleyen bıçkın taksi şöförü olmasamda sevdiğini bekleyenim eminönünde.Balık ekmek yanında acılı turşu suyu,galata köprüsü altındaki cicili bicili retorantlarım ,yukarda balık tutmaya uğraşan emeklilere inat.Çek çek arabasında sıralanmış ‘hıyar’ satıcının elindeki tuz ,alıcının damağının tadıyım.Çişi gelmiş gibi sabırsızlanan çoçuk gibi alel acele tünele koşan minik adımlarım, turist’im tünelden yukarı yürüyen ,galatasaray talebesiyim acar ve atik,çiçek pasajındaki en eski sandalyeyim bira kokan hatıralara boğulan,taksimden bayır aşağı Cihangire uzanan bir yolum,Nişantaşı ,Osmanbey burjuvası olamsamda,sevimli sokak kedisiyim,....
Devamı için

pisimbat.com Pisimbat'ın Eserekli Saatleri

pisimbat 31-12-2009 08:29 PM

Cevap: pisimbat.com açıldı...

cat56 dün akşam atakan bey bana yeniyıl hediyesi olarak bu harika siteyi hazırlamış okadar çok sevindimki şöyle anlatayım duygularımısize :
cat56 lunapark'a götürülmüş bir çoçuk misali heycanlı mutlu ve heycanlıdır.
cat56yüreğindeki tüm samimiyetle atakan!a teşekkür eder bilirki gerçeten bir beyefendi nezaketinde bu harkulade hediyeyi bana hazırlamış emek vermiş dost düşman(şaman oluyor bu )kıskançlıktan çatlayacak ama ne fayda atakan kardeşim ablasını çok seviyor .
atakancım yeni yıl sana yüreğin gibi güzellikleri çıkarsın oğlum.neden bukadar büyük yazdım şaman görüp hasetinden çatlasın diye khkh56

hayatimdegisti 01-01-2010 01:10 AM

Beğendiğiniz için bende daha çok mutlu oldum. sevincli
Asıl siteyi site yapan yazılarınız.

Bazı yazılar insana yaşadığını hissettirir.Zaman seneler hızla geçer ya.
O yazılara bakarken sanki zaman yavaşlar. Pisimbat'ın yazıları da insana hızla geçen yaşamın içinde bir soluklanma durup düşünme fırsatı veren türden.Yaşamı anlatan yazılar.

Forum içerisinde özel köşeniz olsa da forum fontları yazıların rahat okunmasını engelliyordu.

Bu site ile sadece daha düzenli olmuş oldu.

Pisimbat'ın Eserekli Saatleri da yorum bölümü de var.
Yazıları okuyup size neler hissettirdiğini bir kaç cümle ilede olsa ifade edebilirsiniz arkadaşlar.

pisimbat 01-01-2010 01:29 AM

blookbakalım gelen olcakmı yu89khkh56

Elektra 01-01-2010 01:31 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577645)
blookbakalım gelen olcakmı yu89khkh56

Ben gelcem yarın söz bakkk blissy

esra90 01-01-2010 01:33 AM

ben hemen geliyorummusic45happy6

Elektra 01-01-2010 01:35 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577647)
ben hemen geliyorummusic45happy6

De mi Esra'm? Biz ikimiz bile gitsek yeter blissy

esra90 01-01-2010 01:37 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577649)
De mi Esra'm? Biz ikimiz bile gitsek yeter blissy

tabiki cadımm yeterruy897uy897blissyblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM.