![]() |
Oyunbagimliligi.com açıldı [ame="http://www.metacafe.com/watch/3942099/oyun_ba_ml_l_na_son_veriyoruz/"]Oyun Bağımlılığına Son Veriyoruz. - Video[/ame] Sitemiz modlarından aynı zamanda iki nokta konusunda seminerlerimizde daha önce sunumlar yapan Mümin Okan'ın sitesi www.oyunbagimliligi.com uzun süren denemeler ve hazırlıklar sonrası açıldı. Çocuklarınızla oyun oynamayı ve bilgisayarı bırakıp ders çalışması için münakaşa mı ediyorsunuz. Artık mücadele etme zamanı bitti.Siz kahvenizi yudumlarken çocuğunuz bilgisayar ile oynayacak. Bilgisayar oyunu içerisine yerleştirdiğimiz telkin müzikleri sayesinde daha çok ders çalışacak. Oyunbagimliligi.com dünya da ilk kez oyun müziklerinin içine telkin yerleştirerek ders çalışmayı ve başarıyı motive ediyor. Siz de sitemizi inceleyerek hakkımızda daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda, istediğiniz oyun/oyunlar için, kurulum sırasında bilgisayarınıza kopyalanmış olan ses dosyaları, tespit edilecektir. Bu tespit edilmiş olan ses dosyaları alınıp; müzik kalitesi, müzik çeşidi vs değiştirilmeden, içerisine, konunun uzmanı tarafından oyunbagimliligina son ve ders çalışma başarı telkinleri yüklenecektir. Yüklenmiş olan bu telkinli mp3 tekrar bilgisayarınıza aktarılacaktır.Böylece çocuğunuz oyun oynarken olumlu telkinler dinleyecek.Sizin ders çalış demenize gerek kalmayacak. http://www.stockphotopro.com/photo-t..._upload_su.jpg Oyun ve Bilgisayar Bağımlılığı | Oyun Bağımlılığına Son Veriyoruz |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı atakan bey ne kadar güzel düşünmüşsünüz ellerinize sağlık |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı clapping 25889 atakan bey'i biraz yorduk ama :) |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı atakan bey ellerinize sağlık. iyiki varsınız |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı Atakan bey'e ve Mümin bey'e çok teşekkürler, ellerinize ve emeğinize sağlık...sevincli Günümüzün kanayan bir yarasına parmak basmışsınız, çok faydalı olacağını umuyorum, başarılarınızın devamını diliyorum ve bundan sonra hangi farklı projelere imza atacağınızı merakla bekliyorum, takipteyimy789 |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı yeni gördüm bu başlığı...blissy akşam üzeri bu güzel sitenin açılış haberini müminden öğrendim onu kutlamıştım ama burdan tekrar hepinizi kutlamak istiyorum... sevgili atakan bey'cim mümin'cim özlem'cim ve keops'cum hepinizi tek tek kutluyorum..krzm67 biraz inceledim harika bir site olmuş...şimdide üye olucam...hayırlı uğurlu olsun...sevgiler..actionsmile http://farm4.static.flickr.com/3286/...73983a745e.jpg |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı tüm emekçi dostlarımızın emeğine sağlık hayırlı olsun :)) |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı Sevgili Mümin; öncelikle böyle bir fikre öncülük yaptığın için kutlarım..Atakan Bey;telkinle desteklemek de muhteşem bir fikir olmuş..Özellikle erkek çocuğa sahip olan ailelerde çok sorun oluyor,yeğenimden biliyorum...Çevremdeki herkesi haberdar edeceğim.. Emeğinize sağlık..Tebrik ederim arkadaşlar..258892588925889 |
Cevap: Oyunbagimliligi.com açıldı Çok önemli bir sorunun çözümüne katkıda bulunmuşsunuz gençlerimiz geleceğimiz heba oluyor tebrik ediyorum fikrinizden dolayı teşekürler :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM. |