![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Hmm hediyeler müthiş:) Ama başvuruyu nasıl yapacağız? Başvuruyorum deyince oluyor mu:P Bu arada teğmen olmuşum pek sevindimy789 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Hem katılmak hem kazanmak istiyorum:) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi evet ben bendeee başvuruyorumgirlhaha |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de başvuruyorummblissy |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
25'i itibari ile üye olanları çekilişe kabul edemiyoruz.Bunun nedeni birden çok üyelik alınıp çekilişe bir çok kez katılım olmasını engellemek. Ayrıca çekilişin amacı 2009 yılı boyunca sitemize üye olan mesaj yazan üyelerimizi ödüllendirmektir. Çekiliş yapılırken üyelik tarhlerine bakılacak ve 25'i ve sonrası üye olanlar dahil edilmeyecektir. Bundan sonra ki çekilişlerimize katılabilirsiniz. actionsmile |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorummmmm |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Katılan herkese bol şanslar :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ya ben bütün ama bütün hediyeleri alsam ayıp mı olur.. ya walla size veririm birazcık ya da anlatırım azıcık. ama şimdi hepsini çok sevdim ve kimseye vermek istemiyorum sanki... ya gerçekten ben vercem de, içimdeki ses diyo ki vermeeeee!!!!! , sora biz onlara veririz dioooo :(( şaka şaka hepimize çıksın inşallah. Aminnnnnnnnnn |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de başvuruyorum :) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi arkadaşlar umarım harika bir yılın başlangıcı olur bu çekiliş...herkese bol şanslar diliyorum...sevgiler...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 AM. |