![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende katılıyorum acaba kazanabilirmiyim :P |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ödül kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum actionsmile |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
seneye artık y789 sevgiler sapkal89 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Aaa inanmıyorum ya bende kazanmışım :D Harikaa çok mutlu oldum çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız (: |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Talihli arkadaşları tebrik ediyorum. Çekirdek inanç çalışması için talihli arkadaşlar bana özelden mesajla ulaşabilirler. Bu tarz faliyetlerimiz devam edicektir.. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi tebrikler...............sevincli |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Kayıt yaptiğim diskte oluşan bir sorun oldu.Bu sorunu bugun düzelttikten sonra hem çekilişte www.telkincd.com dan hediye kazanılan çalışmaları hemde elimde ki diğer çalışmaları göndereceğim. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi cd leri merakla bekliyoruz atakan bey teşekkürler...iyi ki varsınız... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben Özlem Hanım'dan kuantum isim analizi kazanmıştım. Özlem Hanım sağolsun kendi yoğunluğunun arasında bir de bana vakit ayırıp analizimi yapıp göndermiş. İnanamadım, ağzım açık okudum. Beni bu kadar iyi tanımlayan bir analiz olması beni çok mutlu etti. Unuttuğum ve üzerinde çalışmam gereken yönlerimi birer birer hatırlattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum huzurunuzda.. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 AM. |