![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi katılıyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi bende başvuruyorum |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Çekiliş bittimi? Bitmediyse bende şansımı denemek istiyorum. |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de varım:)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi benim 10 mesajım yok ama bende katılıyoırum çünkü neyin ne zaman olacağı belli değil öyle dimii |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Ben de çekilişe katılıyorum. Kambersiz düğün olur mu??? :)) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi hepinize mutlu yıllar arkadaşlar inşallah hersey gönlümüzce olur... |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi yeni üyeyim :( |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Çekilişe katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Gerekli koşulları sağlayan yani 25 aralık öncesi üye olup bu konuya ismini yazdiran 10 mesaj ve üzeri üyelerimizi belirleyip çekilişi yapacağım. Tabii ki herkesin şansı eşit.Diliyorum ki doğru yerlere gerçekten kıymetini bilen ve faydalanacak kişilere gitsin hediyelerimiz. Bundan sonra da çekilişlerimiz olacaktır. Hepimizin yeni yılı kutlu olsun... actionsmile |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ben çekilişe katılırken zaten ihtiyacım olan bir şey varsa bana çıksın diye dileyip katıldım...o yüzden içim çok rahat.. hayat ihtiyaçlarımızı karşılayacakkk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM. |