![]() |
KAYIP ARANIYOOOO 25 emel nerdeysen bır ses ver öldun mu kaldın mı nerdesın ? Haberi olan yazarsa sevınırım gene yok ortada şaşkın |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO ben bi sms atm bakım ne alemde emel elma dersem ortaya çıkkk emellll |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO en son abisi gelip yeğenlerini emanet edip gitmişti... bende sıkboğaz edemedim illada gel biz seni çok özlüyoz diye.. abim diyince akansular durdu.. sevincli gelsin artıkk blissy |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO valla bende özledimmmmmmmmmmmmmmmm kiss3 kiss3 gelsin bi ce.ee desin yaa |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO sahiii.... nerde bu arkadaş yaaa... dusun hülyada yok ne zamandır...en son onunda annesi babası gelmişti... bidaha kendisinden haber alınamadı...arada bir kelebeğine bakıyom ben açmı tokmu diye.... sonra,psiko kardeşimizdende ses seda çıkmadı bidaha ameliyat sonrası biraz yazmıştı...şimdi oda yok... dusun nerdesiniz arkadaşlar arada bi ses verin yahuuu... ark5 |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO arkadaşlar hülya iyi ben dün görüştüm kendisiyle sizinde bildiğiniz gibi annesi babası yanında onlarla vakit geçirdiği için pek siteye giremiyormuş.herkese selamı var..Bende özlediğimizi ve yokluğunun belli olduğunu söyledim. Alıntı:
|
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO çok sevindim durucum...bizlerdende selam söyle canımcığıma... ark5 |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO Tabii msn de karşılaşırsam söylerim suzzycim super |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO aa ne iyi fikir olmus burası tresor. gulensmiley valla pek bi hoşuma gitti. sagol aklınla bin yaşa. kiss3 |
Ynt: KAYIP ARANIYOOOO arkadaşlar emell25ile konuşamadım ama sms ime cevap yazdı merak etme ablacım iyiyim dedi herkese selamı var smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM. |