![]() |
Üyeliklerin Silinmesi Sorunu Biraz önce siteye giremedim ve kontrol ettiğimde ziyaretci olarak gorundugumu gordum.Benimle birlikte moderetorlerin bir kismi dahil 400 üye ziyaretci olarak gozukuyordu. Saniyorum benim yada modlardan birisinin sifresi birisinin eline gecmis olabilir.Bu nedenle dün gece ki yedegi yukledim sifremi degistirdim.Ayrica mod arkadaslarin sifreleri degisene kadar yetkileri kaldiracağim. Üyelikleri geri getirdim ancak dün geceden bu yana acilan konularimiz silindi ne yazik ki. Ben şifremi değiştirdim mod arkadaşlardan ricam şifrelerini değiştirmeleridir. |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu Ben de değiştirdim. super |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu bende değiştireyim hemencik blissy blissy blissy |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu mesajlar'da silinmiş... dusun |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu Arkadaşlar merhaba bende şimdi girdim ama nedir bu üyelik sorunu ben bi sorunla karşılaşmadım aydınlatabilir misiniz acaba ona göre tedbirimi alayım 4897 |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu zor oldu yaw ama değiştirdim.. deneme mesajı pc05 bu benmiyim yoksa ziyaretemi gelmişim 98569 ************************ benmişimmm happy6 blissy |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu atakan kardeşim saol onca işin arasında benlede uğraşıyorsun cat56 |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu Alıntı:
|
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu Alıntı:
Bunun üzerine dün gece ki yedeği yukledik.Dün geceden aksama kadar yazilan mesajlar yok olmus oldu. Sizin almaniz gereken bir tedbir yok.Üye silme yetkisi olan üyelerimiz sifrelerini değiştiriyorlar.Böylece önlem almis oluyoruz. |
Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 PM. |