![]() |
|
Sanemceciğim! Çoooooook teşekkürler! Harika bir paylaşım daha ♥ |
ben teşekkür ederim melda'cım kiss3 iş yaşamı için bu kadar yeter dediler herhalde ki, 10 adet yapmışlar kartları y789 devamı yok yani bitti b456 başka paylaşımlar da görüşmek üzere artık music45 |
Çok güzeldi teşekkür ederim. Gönüller dolusu yenilerini beklıyoruz. Almaya hazırız. Sevgıyle kalın. |
Cevap: İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları" çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım vardı ki böyle birşeye anlatamam... sevgiler. |
Cevap: İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları" Alıntı:
|
Cevap: İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları" arkadaşlar ben kartları göremiyorum niye olabilir ? |
Cevap: İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları" merhaba berrinsu herhangi bir problem var mı diye baktım ama yok. resim dosyalarını gösteren herhangi bir eklentiye ihtiyaç duyuyor olabilir misin? bilemedim.. sayfayı yenileyip bir bak istersen.. sevgiler |
Cevap: İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları" teşekkürler sanemce biraz gec fark etsemde cok faydalandım.. harika şeyler paylaşmıssın herzamnki gibiy789 |
Cevap: İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları" Teşekür ederim Sanemce çok güzeller bu kartlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 AM. |